Duurzaam, modern en zeer luxe afgewerkt appartement van ruim 146m2 met dakterras van maar liefs 66m2 en een parkeerplaats in ondergelegen garage aan de Billitonstraat en Zeeburgerdijk in Amsterdam Oost. Energielabel A+ met als resultaat zeer lage stookkosten!

Dit stijlvolle en prachtig afgewerkt appartement bevindt zich in De Oude Modeschool: een karakteristiek en ruim opgezet schoolgebouw met waanzinnig hoge plafonds en prachtige raampartijen uit 1969 en 1914, welke in 2018 volledig is gerenoveerd tot appartementencomplex. De woning is geheel duurzaam en gasloos ontwikkeld, heeft een Warmte Terugwin Installatie, wordt verwarmd met aardwarmte van eigen bronnen en heeft vloerverwarming en -koeling met een slimme thermostaat met meerdere zones. Het voormalig schoolgebouw is ruim opgezet met een gedeelde binnenplaats, grote galerijen die toegang geven tot de appartementen en ruime trappenhuizen. Ook beschikt het gebouw over twee volledig gemeubileerde gemeenschappelijke ruimtes van 70 m2 en 12 m2 en een klushok.

Zodra je de woonkamer binnenkomt voel je direct hoe uniek dit appartement is. De ruimte voelt open en licht aan door de hoge plafonds van maar liefs 4,23m en hoge raampartijen. De combinatie van de warme houten vloer in het woongedeelte en de moderne gietvloer in de open keuken geven karakter aan de ruimte met als eye catcher de grote moderne woonkeuken. Deze is van alle gemakken voorzien en beschikt over een Liebherr Koelkast, een losse vriezer, Siemens oven en stoomoven, vaatwasser en een Quooker kraan. De keuken is geheel afgewerkt met een natuurstenen blad.

Vanuit de woonkamer heb je toegang tot het grote op zuid georiënteerde balkon dat gelegen is aan het autovrije gedeelte van de billitonstraat. De master bedroom met badkamer en suite is voorzien van een dubbele douche, ligbad en dubbele wastafel. Via een trap in de woonkamer is de overloop met toegang tot de tweede en derde slaapkamer, tweede badkamer en bergruimte te bereiken. Vanuit de overloop heb je toegang tot de trap naar de dakkamer, welke momenteel in gebruik is als kantoor en op ingenieuze wijze afgesloten kan worden. Vanuit deze dakkamer heb je via zowel een schuifpui aan de ene zijde als een deur via de andere zijde, toegang tot het zeer ruime dakterras van maar liefs 66m2. Het dakterras is voorzien van een buitenkeuken met water en elektra aansluiting.

VvE
De Vereniging van Eigenaren bestaat uit 26 woningen en wordt professioneel beheerd door ‘De Kleine Wereld’. De VvE beschikt over zonnepanelen en een centrale grond warmtepomp waardoor de stookkosten erg laag zijn. Er is een gemeenschappelijke binnentuin, een multifunctionele kantoor/werk ruimte en een gastenverblijf. De servicekosten bedragen € 183,93 per maand voor de woning, € 48,58 per maand voor de parkeerplaats en het voorschot op de stookkosten bedraagt € 87,68 per maand.

OMGEVING
Dit appartement is gelegen aan in de bruisende Indische buurt en ligt dicht bij de Czaar Peterbuurt, Artis, Watergraafsmeer en Cruquiuseiland. Het Javaplein en de gezellige Javastraat liggen op loopafstand. Hier kun je terecht voor de dagelijkse boodschappen en er zijn diverse winkels en restaurants te vinden, waaronder o.a. restaurant De Wilde Zwijnen en het gezellige café Gijs de Rooy. Tevens zijn er in de omgeving zijn diverse scholen en kinderdagverblijven.

Er is een uitstekende verbinding met het openbaar vervoer: bus 65 richting Amsterdam Zuid en bus 22 richting Centraal Station stoppen om de hoek, en tramlijn 14 stopt op het Javaplein. Treinstation Muiderpoort ligt op enkele minuten fietsen en met de auto is de ring A10 binnen enkele minuten te bereiken.

BIJZONDERHEDEN
* De woonoppervlakte bedraagt 146,20m2 (gemeten conform NEN 2580, er is een meetrapportage beschikbaar);
* Veel buitenruimte (Groot balkon op het zuiden; Dakterras van 66 m2)
* Inclusief parkeerplaats in ondergelegen garage;
* Hoge plafonds van 4,23m;
* Vloerverwarming en -koeling in gehele woning;
* Zeer ruim opgezet met veel gedeelde ruimtes (gemeenschappelijke binnenplaats; meerdere gemeenschappelijke ruimtes)
* Veel inpandige bergruimte;
* Energielabel A+;
* HR++ glas;
* De VvE bestaat uit 26 woningen en wordt professioneel beheerd. De servicekosten bedragen € 183,93 per maand voor de woning, € 48,58 per maand de parkeerplaats en het voorschot op de stookkosten bedraagt € 87,68 per maand.
* Gelegen op erfpachtgrond. Het huidige tijdvak loopt t/m 15 januari 2067, de huidige canon bedraagt € 1.904,19. Overstap naar eeuwigdurend is reeds bij de notaris gepasseerd en destijds vastgeklikt op € 872,89 voor de woning en € 99,62 voor de parkeerplaats;
* Bouwjaar 1969 en 1914;
* Oplevering in overleg.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Lees meer
Highlights

Zeeburgerdijk 112T + PP

Wijk: Indische Buurt West Postcode: 1094 AJ Plaats: Amsterdam Prijs: € 1.200.000 k.k. Status: Verkocht
Woonoppervlakte: 146 m2 Kamers: 5
Makelaar Steven van der Weijden
Bel of mail voor een
afspraak

020-3052662

Adres

A.J. Ernststraat 555
1082 LD Amsterdam

Start een zoekopdracht

Bezichtiging aanvragen

Heb je interesse in Zeeburgerdijk 112T + PP – Amsterdam? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.