Perfect ingedeeld en uitstekend onderhouden woning van 95m2 met lift, energielabel B, fraai en vrij uitzicht, twee ruime slaapkamers, berging op de begane grond en afgekochte erfpacht. En dat allemaal in Buitenveldert om de hoek van de Zuidas en winkelcentrum Gelderlandplein.
** FOR ENGLISH TRANSLATION SEE OUR OWN WEBSITE**

Indeling: Gesloten portiek met videofoon systeem, lift en trap naar de 3de en tevens bovenste verdieping, entree woning, ruime hal, twee slaapkamers met beiden goede afmetingen (ca. 3,70 x 4,27 m en ca. 3,19 x 4,27 m) en inbouwkasten. Luxe betegelde badkamer met ligbad, inloop (regen) douche, dubbele wastafel, elektrische vloerverwarming en handdoekradiator (ca. 2,68 x 2,64 m), CV ruimte, modern zwevend toilet met fonteintje, berging met aansluiting wasmachine en droger allebei van het merk Miele. Ruime en lichte woonkamer (ca. 7,03 x 4,69 m) met half open keuken (ca. 3,20 x 2,20 m) en deur naar balkon (oppervlak ca. 5,90 m2) met Zuid oriëntatie. Complete moderne en stijlvolle keuken voorzien van natuurstenen werkblad, RVS circulatie kap, RVS fornuis met 5-pits gaskookplaat en oven, vaatwasser, koel-vriescombinatie en magnetron. Op parterre is een privé berging, voorzien van licht en elektra.

Locatie: Buitenveldert is gelegen nabij de Zuidas, tussen Amsterdam-Zuid en Amstelveen. De woning is gelegen op een rustige locatie met op loopafstand het winkelcentrum Gelderlandplein. Hier heeft men een divers aanbod van horeca- en winkelgelegenheden. Centrale locatie in Buitenveldert nabij Station Zuid/WTC, Station Rai en de Zuidas. Er is veel groen in de omgeving zoals het Amstelpark en Amsterdamse bos. Goede verbindingen met het openbaar vervoer en een snelle verbinding naar luchthaven Schiphol. Met de auto is de ring A10 snel bereikbaar en is er voldoende parkeergelegenheid op straat. (Geen wachttijd voor aanvraag parkeervergunning).

Bijzonderheden:
– For English translation see our own website;
– Nen 2580 meetrapport aanwezig
– Energielabel B; volledig voorzien van dubbel glas, betonnen verdiepingsvloeren en goed geïsoleerd
– Ruime berging op de begane grond
– Actieve en financieel gezonde VVE beheerd door Vincent & Vincent. De maandelijkse servicekosten bedragen € 191,76.
– Niet bewoningsclausule van toepassing
– De erfpacht is afgekocht tot en met 15-12-2036. De eeuwigdurende erfpacht aanvraag is in 2019 onder de gunstige voorwaarden aangevraagd. Zeer gunstige (afkoop) mogelijkheden!
– Koopsom is inclusief inventaris.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Lees meer
Highlights

Weenahof 10

Wijk: Buitenveldert-Oost Postcode: 1083 JE Plaats: Amsterdam Prijs: € 620.000 k.k. Status: Verkocht
Woonoppervlakte: 95 m2 Kamers: 3
Makelaar Steven van der Weijden
Bel of mail voor een
afspraak

020-3052662

Adres

A.J. Ernststraat 555
1082 LD Amsterdam

Start een zoekopdracht

Bezichtiging aanvragen

Heb je interesse in Weenahof 10 – Amsterdam? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.