Heerlijk lichte en goed ingedeelde maisonette woning van bijna 90 m2 met een lift en een zonnig dakterras, aan het groene, autoluwe GWL-terrein in Westerpark. De woning ligt op de bovenste 2 etages en op de hoek, waardoor je hier geen bovenburen en extra privacy hebt. Met 2 ruime slaapkamers, een royale woonkamer en een fijne woonkeuken grenzend aan het dakterras Zuiden heeft de woning alles wat u zoekt.

Het complex is in 1997 gebouwd als eco-wijk, waardoor je hier heerlijk rustig en comfortabel woont door de optimale isolatie (energielabel A). De groene, parkachtige omgeving met monumentale Watertoren grenst aan het het Westerpark. In het fraaie oude pompgebouw ligt café Amsterdam en daarnaast zijn er genoeg leuke horecazaken in de buurt. Een drankje bij Brouwerij Troost, een hapje eten bij Bella Storia, naar de film in het Ketelhuis of toch het terras op van Pacific Park? Voor de dagelijkse boodschappen liggen de Dirk en AH vlakbij en in een kwartiertje loop je naar de Jordaan.

Ook qua openbaar vervoer is de ligging gunstig; tram 3 stopt bijna voor de deur en bus 18 brengt je in 15 minuten naar het Centraal Station. Met de auto zit je in een paar minuten op de A10.

INDELING
Via de lift of trap is het appartement op de derde verdieping bereikbaar.
Entree, hal met garderobe. Aan de tuinzijde bevinden zich 2 ruime slaapkamers. Nette badkamer met ruime inloopdouche en wastafel. De trap leidt naar de vierde en tevens bovenste etage. Via de hal is er toegang tot het toilet met fontein en de riante woonkamer. Aan de achterzijde ligt de woonkeuken die door de ligging op het Zuiden heerlijk zonnig is. Direct aan de woonkeuken grenst een fijn dakterras van 13 m².

Bijna de hele woning is voorzien van een sfeervolle houten visgraat vloer, alleen in de woonkeuken liggen lichte plavuizen. Tot slot is er in de onderbouw nog een berging van ca. 6 m2.

VVE
-Deze actieve vereniging wordt professioneel beheerd door VVE Beheer Amsterdam.
-De servicekosten bedragen € 183,16 per maand.
-Er is een Meerjaren Onderhoudsplan.

BIJZONDERHEDEN
-Woonoppervlakte 87,80 m2 exclusief het terras van 12,50 m2 (NEN 2580 meetrapportage beschikbaar).
-Terras op het Zuiden.
-Twee ruime slaapkamers.
-Berging van ca. 6 m² op de begane grond.
-Geen bovenburen.
-Modern nieuwbouwcomplex met LIFT uit 1997.
-De niet-bewoners clausule wordt opgenomen in de koopakte.
-Energielabel A zonder gas, dus future proof!
-De erfpachtcanon is afgekocht tot 15 november 2045.
-Overstappen naar eeuwigdurende erfpacht is mogelijk onder de gunstige voorwaarden van 2019.
-De ouderdomsclausule en niet-bewonersclausule zullen worden opgenomen in de koopakte.

De woning is ingemeten conform NVM Meetinstructie. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Lees meer
Highlights

Waterkersweg 248

Wijk: Centrale Markt Postcode: 1051 PH Plaats: Amsterdam Prijs: € 575.000 k.k. Status: Verkocht
Woonoppervlakte: 88 m2 Kamers: 4
Makelaar Tamara Cnossen
Bel of mail voor een
afspraak

020-3052662

Adres

A.J. Ernststraat 555
1082 LD Amsterdam

Start een zoekopdracht

Bezichtiging aanvragen

Heb je interesse in Waterkersweg 248 – Amsterdam? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.