Ruim en licht 3-kamer appartement van 91 m², met twee balkons, twee volwaardige ruime slaapkamers en veel opbergruimte.

Er is een mogelijkheid door het plaatsen van een dakkapel om een extra kamer te creëren.

Indeling: Middels het recent gerenoveerde trappenhuis bereikt u het appartement op de 4e verdieping. U komt binnen in de hal waaraan alle ruimten op deze verdieping grenzen. Een ruime tweede slaapkamer met inbouwkast, badkamer voorzien van ligbad, tweepersoons wastafel met meubel, WC en wasmachine- droger aansluiting. De doorzon woonkamer is verdeeld in een eetgedeelte met open keuken en ruimte voor een eettafel aan de voorzijde. Aan de voorkant vindt u ook het balkonnetje aan de straat met uitzicht op het Okura en Amsterdams oudste wolkenkrabber.

Het achterste gedeelte is de woonkamer is waar u de zithoek vindt met de dubbele deuren naar het balkon gelegen op het zonnige Zuiden. Het balkon kijkt uit over de groene en rustige binnen tuinen die de Rivierenbuurt rijk is.

Boven de hal, bereikbaar middels een vlizo trap, vindt u een ruime berging waar ook de Cv-installatie (bouwjaar 2021) is geplaatst.
De trap in de woonkamer leidt naar de slaapkamer in de kapverdieping van maar liefst circa 32 m2. Er is tevens veel bergruimte op deze verdieping.
Middels het plaatsen van een dakkapel creëert u meer m2 woonoppervlakte en is het mogelijk om een extra kamer te creëren.
Door het hele appartement ligt een houten vloer.

Kortom bel gerust voor het inplannen van een bezichtiging!!

Omgeving:
Het appartement ligt op steenworp afstand van de Rijnstraat, Maasstraat en Scheldestraat voor uw dagelijkse maar ook bijzondere boodschappen. De van Woustraat staat tegenwoordig bekend om zijn gezellige restaurantjes en koffietentjes zoals de Spaghetteria of Fa. Pekelhaaring. De A10 is binnen 5 minuten bereikbaar via de Rijstraat en station Amstel en Rai binnen 5 minuten met de fiets.

ERFPACHT
De erfpacht bedraagt € 866,86 per jaar met 5-jaarlijkse canon indexering en is fiscaal aftrekbaar. Het huidige tijdvak loopt tot en met 30 juni 2050. Overstap naar eeuwigdurende erfpacht is mogelijk onder de gunstige voorwaarden.

BIJZONDERHEDEN;
De woonoppervlakte bedraagt 90,70 m2 exclusief de balkons en ruime berging (gemeten conform NEN 2580, er is een meetrapport beschikbaar).
De VVE “Rooseveltlaan 17 t/m 31” wordt professioneel beheerd door VVE Beheer Amsterdam;
De servicekosten bedraagt Euro 120,76 per maand;
Energielabel D;
Cv-ketel 2021;
Ouderdomsclausule en asbestclausule van toepassing;
Oplevering in overleg.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Lees meer
Highlights

Rooseveltlaan 21-4

Wijk: Scheldebuurt Postcode: 1079 AB Plaats: Amsterdam Prijs: € 650.000 k.k. Status: Verkocht
Woonoppervlakte: 91 m2 Kamers: 3
Makelaar Judith Lezer
Bel of mail voor een
afspraak

020-3052662

Adres

A.J. Ernststraat 555
1082 LD Amsterdam

Start een zoekopdracht

Bezichtiging aanvragen

Heb je interesse in Rooseveltlaan 21-4 – Amsterdam? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.