Heerlijk ruime benedenwoning van ca. 106 m2 met veel potentie en grote tuin van ca. 80 m2 waar u de hele middag de zon heeft. De woning maakt onderdeel uit van een karakteristiek jaren ’30 appartementencomplex op een geliefde plek in hartje Rivierenbuurt. Daarnaast is de erfpacht afgekocht tot 2063!

De ligging aan de groene Rooseveltlaan in de Rivierenbuurt in Amsterdam Zuid is ideaal. Direct om de hoek vindt u de Maasstraat, waar u allerlei fijne winkels en speciaalzaken vindt, maar ook goede scholen, kinderopvang en horecagelegenheden. Een hapje eten bij Michiu of Goos, een drankje op het terras van bij Tap Zuid of toch langs traiteur Feduzzi? Alles ligt binnen handbereik. In een paar minuten loopt u in het Amstelpark, het Beatrixpark of het Martin Luther Kingpark, en ook de Amstel ligt vlakbij. Ook fietst u in een paar minuten naar de Pijp of het centrum.
Logistiek gezien is de ligging gunstig met de stations RAI en Amstel op 5 minuten fietsen. Ook de Noord-Zuidlijn metro stopt vlakbij en brengt u naar alle delen van de stad. Met de auto bent u zo op de A10 of A2 en er is volop parkeergelegenheid voor de deur. Kinderen kunnen veilig spelen op de brede stoep aan de rustige ventweg.

INDELING
Entree, ruime gang, royale doorzonwoonkamer van bijna 11 meter diep, dichte eenvoudige keuken, ruime badkamer met douche en dubbele wastafel, separaat toilet. Ruime slaapkamer aan de voorzijde met ruime inpandige kast. Tweede slaapkamer aan de achterzijde die eveneens een vaste kast heeft. De tuin is bereikbaar vanuit de woonkamer, keuken en slaapkamer en ligt op het Noordwesten. Achterin de tuin staat een praktische stenen berging.

BIJZONDERHEDEN
– De woonoppervlakte bedraagt 106,68 m2 exclusief het stenen berging van 15,18 m2
(gemeten conform NEN 2580, er is een meetrapport beschikbaar).
– Tuin van ca. 80 m2 op het noordwesten.
– De erfpacht is afgekocht tot en met 31-07-2063.
– Het complex is gesplitst in 2013.
– CV-ketel Intergas, bouwjaar 2009.
– Het appartement is geheel voorzien van houten kozijnen met dubbel glas.
– De actieve VVE wordt professionele beheerd door VvE Beheer Amsterdam.
– Er is een Meerjaren Onderhoudsplan opgesteld.
– De servicekosten bedragen € 188,- per maand.
– Anti – speculatiebeding voor 2 jaar van toepassing.
– Ouderdomsclausule, zelfbewoningsclausule, niet bewoners clausule van toepassing.
– Vaste notaris: Spier & Hazenberg. De notariële kosten ten behoeve van de koopakte en levering zijn voor rekening van koper.

De Key. Goed wonen sinds 1868.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Lees meer
Highlights

Rooseveltlaan 132

Wijk: Scheldebuurt Postcode: 1078 NR Plaats: Amsterdam Prijs: € 850.000 k.k. Status: Verkocht
Woonoppervlakte: 106 m2 Kamers: 4
Makelaar Tamara Cnossen
Bel of mail voor een
afspraak

020-3052662

Adres

A.J. Ernststraat 555
1082 LD Amsterdam

Start een zoekopdracht

Bezichtiging aanvragen

Heb je interesse in Rooseveltlaan 132 – Amsterdam? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.