SU-PER-FIJN appartement van 60 m2 met twee grote slaapkamers, een zonnig balkon op het zuiden en twee grote bergingen van elk 7 m2.

Het appartement is rond 2015 gerenoveerd en is zo te betrekken. Het appartement ziet er met gestuukte wanden en plafonds keurig verzorgd uit. Het appartement is ook nog eens heerlijk licht door het grote aantal ramen.

Het appartement is op 400 meter van de Sloterplas gelegen. Hier is veel ruimte om te wandelen, sporten of te BBQ’en. Het Rembrandtpark op 5 min fietsen. De Robert Fruinlaan is het verlengde van de Postjesweg.

Via de Postjesweg fiets je door het Rembrandtpark in tien minuten naar het Vondelpark. Alles in de stad is binnen korte tijd bereikbaar.

De bibliotheek en het winkelcentrum met drie supermarkten, een drogist en verschillende winkels vind je op 5 minuten lopen.

Duurzaam voor de toekomst
Dit appartement is onderdeel van een grote VvE, die professioneel beheerd wordt. De komende jaren wordt een verduurzaming van het complex doorgevoerd, met als resultaat een gebouw dat geïsoleerd zal zijn naar de maatstaven van 2022. Dit betekent, nieuwe geïsoleerde gevels, vloer, dak, nieuwe kozijnen met triple glas en co2 gestuurde ventilatie. Dit zal resulteren in een energielabel A. Dat is uitzonderlijk voor een gebouw uit 1957.

Bij deze renovatie zal de originele aanblik van de gevel met bakstenen in ere hersteld zal worden.

Ook in de rest van de wijk wordt ontzettend veel gerenoveerd. Een groot aantal blokken is nieuw opgebouwd of volledig gerenoveerd. Daarbij worden ook nieuwe speeltuinen en groenstroken aangelegd.

De buren bestaan voor een deel uit eigenaren en voor een deel uit huurders van woningcorporatie Eigen Haard. Het contact met de bewoners in het portiek is over het algemeen vriendelijk en mensen nemen elkaars pakketjes aan.

VvE
De Vereniging van Eigenaren heeft grote plannen voor het complex, zoals je hierboven hebt kunnen lezen. Dit kost circa € 32.000,– per appartement. Dit wordt betaald via een lening, die de VvE zal aangaan, maar de opbrengsten zullen voor de individuele eigenaren zijn. Dit is bijvoorbeeld te merken in de lagere energielasten, het wooncomfort en eventuele waardevermeerdering van het appartement na de renovatie.

De servicekosten bedragen momenteel € 144,65 per maand.

Erfpacht
De woning is gelegen op gemeentelijke erfpachtgrond, de canon hiervoor is vooruitbetaald tot en met 31-03-2056. Verkoper heeft de overstap naar eeuwigdurende erfpacht aangevraagd op de meest gunstige voorwaarden. Op basis van de zeer gunstige voorwaarden heeft verkoper een aanbod ontvangen voor eeuwigdurende afkoop € 1.301,–.

Goede bereikbaarheid en twee parkeervergunningen
De bereikbaarheid met openbaar vervoer is geweldig. Voor de deur stopt de bus, metrostation Postjesweg is om de hoek (300 meter) en het dichtstbijzijnde treinstation is Station Lelylaan (1 km), hier stap je zo op de trein naar Schiphol. Intercity station Sloterdijk is op 10 minuten fietsen.

Met de auto ben je in een mum van tijd op de Ring A10 West, A4 of A9. De website van de gemeente Amsterdam geeft aan dat in deze wijk twee parkeervergunningen aan te vragen zijn zonder wachttijd.

Indeling
Via de verzorgde algemene entree bereik het het appartement op de 2e etage. De hal geeft toegang tot alle vertrekken, waaronder de meterkast en het separate toilet met fonteintje.

De keuken met inbouwapparatuur heeft een mooi groot raam richting de straat. De keuken is groot genoeg om ook een eet/ontbijttafel te plaatsen.

De royale woonkamer biedt voldoende ruimte voor een volwaardige eettafel met stoelen en een zithoek. De woonkamer heeft een deur naar het balkon op het zuiden van circa 5 m2. Vanaf het balkon kijk je uit over de groene omgeving en een speeltuintje.

De hoofdslaapkamer en de 2e slaapkamer liggen naast de woonkamer. De moderne badkamer heeft een wastafelmeubel en inloopdouche.

Beide slaapkamers zijn van goed formaat en daardoor zeer bruikbaar.
– Slaapkamer 1: 3.58 x 2,78 meter
– Slaapkamer 2: 3,71 x 2,28 meter

Op de begane grond en op de 4e etage zijn nog twee privé bergingen van elke ca. 7 m2. Ideaal als je je fietsen binnen wilt stallen, voor je mountainbike, racefiets, kite gear of wat dan ook. Een hele fijne toevoeging aan dit toch al erg prettige appartement.

Bijzonderheden:
– Fijn ingedeeld appartement met zonnig balkon en veel bergruimte;
– Ruim uitzicht aan beide zijden op de groene omgeving;
– Woonoppervlakte 60 m2, oppervlakte balkon op het zuiden van ca. 5 m2;
– Twee zeer praktische bergingen van elk ca. 7 m2 op de BG en 4e etage;
– Vraagprijs € 325.000,– k.k.;
– Erfpacht vooruitbetaald tot en met 31-03-2056;
– Verkoper heeft de overstap naar eeuwigdurende erfpacht aangevraagd op de meest gunstige voorwaarden, de zeer interessante aanbieding voor eeuwigdurende afkoop is € 1.301,–;
– Servicekosten € 144,65 per maand;
– Professioneel beheerde VvE met plan voor verregaande verduurzaming naar energielabel A;
– VvE met Huismeester, wekelijkse schoonmaak algemene ruimten;
– Bouwjaar 1957;
– Huidig energielabel C, voorzien van dubbel glas;
– WOZ-waarde 01-01-2022 € 321.000,–;
– Cv-ketel Intergas HR 2008;
– Glasvezel internet wordt aangelegd;
– Oplevering in overleg, kan spoedig.

Maak snel een afspraak voor een bezichtiging met ons kantoor. We heten je van harte welkom.

De woning is ingemeten conform de NVM Meetinstructie. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Lees meer
Highlights

Robert Fruinlaan 27II

Wijk: Slotervaart Noord Postcode: 1065 XZ Plaats: Amsterdam Prijs: € 325.000 k.k. Status: Verkocht
Woonoppervlakte: 60 m2 Kamers: 3
Makelaar Gernant van Alphen
Bel of mail voor een
afspraak

020-3052662

Adres

A.J. Ernststraat 555
1082 LD Amsterdam

Start een zoekopdracht

Bezichtiging aanvragen

Heb je interesse in Robert Fruinlaan 27II – Amsterdam? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.