Heerlijk ruim en licht appartement van 53 m2 met balkon van 7 m2op het Oosten. In een mooie en rustige straat, in De Baarsjes.

De woning is voorzien van dubbel glas, een mooie lamelparketvloer en gestuukte wanden en plafonds. Groot pluspunt van dit appartement is de aanwezigheid van twee grote slaapkamers, die je niet vaak treft op deze oppervlakte. Bovendien ligt de woning op eigen grond.

Indeling
Via de natuurstenen trap is de entree van gemeenschappelijke trappenhuis voor de woningen op de 2e en 3e etage bereikbaar. Het appartement bevindt zich op de 2e etage.

Entree, woonkamer met schouw, open keuken, openslaande deuren naar het balkon op het oosten grenzend aan de groene binnentuin van het complex. Bescheiden badkamer met toilet, wastafel en douche.

De twee slaapkamers liggen aan de voorzijde en zijn beide van zeer goed formaat.

Slaapkamer 1: 4,09 x 3,44 meter
Slaapkamer 2: 3,72 x 2, 23 meter

Omgeving
Deze woning ligt in De Baarsjes. Een ideale woonomgeving vlakbij alles wat Amsterdam tot Amsterdam maakt, maar toch rustig gelegen. Dichtbij het groen van Erasmus-, Rembrandt of Westerpark. Binnen 5 minuten fiets je naar de Jordaan. Aan het einde van de straat heb je de Jan van Galenstraat en de Admiraal de Ruyter-/Jan Evertsenstraat met goed winkel- en horeca-aanbod.

Qua openbaar vervoer is de ligging gunstig met verschillende trams en bussen om de hoek en treinstation Sloterdijk dichtbij. Met de auto ben je snel in een mum van tijd op de A10. Er is voldoende parkeergelegenheid in de buurt.

Bijzonderheden:
– Woonoppervlakte 52,9 m2 volgens NVM Meetinstructie.
– Balkon 6,7 m2 op het oosten.
– Twee grote slaapkamers.
– Houten kozijnen met dubbel glas.
– Cv-ketel Intergas HR, bouwjaar 2006.
– Kleinschalige VvE met 4 leden.
– Servicekosten € 25,– per maand.
– Dakbedekking vervangen circa 2020.
– Gelegen op eigen grond.
– Oplevering kan spoedig.
– Bij oplevering vanaf 1-1-2024 zou deze woning in aanmerking kunnen komen voor de vrijstelling van overdrachtsbelasting bij een koopsom tot € 510.000,–.

Maak snel een afspraak met ons kantoor. We leiden je graag rond in het appartement.

De woning is ingemeten conform NVM Meetinstructie. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Lees meer
Highlights

Reinier Claeszenstraat 48II

Wijk: Geuzenbuurt Postcode: 1056 WN Plaats: Amsterdam Prijs: € 425.000 k.k. Status: Verkocht
Woonoppervlakte: 53 m2 Kamers: 3
Makelaar Gernant van Alphen
Bel of mail voor een
afspraak

020-3052662

Adres

A.J. Ernststraat 555
1082 LD Amsterdam

Start een zoekopdracht

Bezichtiging aanvragen

Heb je interesse in Reinier Claeszenstraat 48II – Amsterdam? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.