Zie een kans om de woning van Uw dromen te realiseren op deze prachtige locatie!

Wonen aan Oldenaller 18 is wonen aan de rand van de stad, met een goede ligging op een centrale locatie.

U waant zich hier vele vliegmijlen ver weg in een prachtige kindvriendelijke woonomgeving.

Deze bijzonder aantrekkelijke familiewoning van circa 148 m² woonoppervlak én circa 44 m² kelder met GARAGE biedt diverse mogelijkheden tot het aanzienlijk vergroten van het woonoppervlak.

Kwaliteit van leven komt hier maximaal tot uiting, terwijl de korte afstand tot De Amstel, Gelderlandplein, diverse basis- en middelbare scholen, sportverenigingen, medische voorzieningen, het Amsterdamse Bos, Zuidas, openbaar vervoer en uitvalswegen eveneens bijdragen tot een kwalitatief uitstekende woonomgeving. Een absoluut voorrecht om hier te kunnen wonen.

Indeling; Kelder (circa 44 m²) Ruimte met aansluitingen ten behoeve van de wasmachine en wasdroger, vaste kasten en tevens ideaal voor wijn, opslag en diverse vrijetijdsbestedingen, zoals bijvoorbeeld fitness. In de kelder bevindt zich tevens de cv-combiketel. De stahoogte is circa 2.23 m2.

Begane grond; Entree, tochtportaal met garderobe, grote en lichte hal met toegang tot de kelder, toilet met fonteintje, keuken voorzien van een in hoek opgestelde keukeninrichting met diverse inbouwapparatuur. Tuingerichte living met circa 7,8 meter brede raampartijen, open haard en een schuifpui naar de fraaie achtertuin.

Eerste verdieping; Comfortabele trapopgang met een vide, overloop, twee slaapkamers gelegen aan de voorzijde met inbouwkasten en wastafel, twee slaapkamers aan de achterzijde, badkamer en suite voorzien van een ligbad en dubbele wastafel die ook vanuit de overloop te bereiken is middels de tweede toiletruimte met douche. Vanuit de masterbedroom aan de achterzijde is het balkon bereikbaar.

Tuin; Ruime achtertuin. De achtertuin is gelegen op het zuiden.

Bijzonderheden:
-De woning kan vergroot worden met aanzienlijk veel m2;
-Zonnige achtertuin van circa 85 m²;
-Perceeloppervlak 181 m²;
-Garage van circa 16 m²;
-Bouwjaar 1962;
-De woning wordt ‘As is’ verkocht. Ouderdoms-, asbest- en niet bewoningsclausule zijn van toepassing;
-Erfpacht; de algemene bepalingen 2016 zijn hier van toepassing. De huidige erfpachtcanon bedraagt voor de woning Euro 529,10 per jaar en voor de garage € 69,88 tot en met 15 februari 2044. De aanvraag voor overstappen naar eeuwigdurend is onder de gunstige voorwaarden gedaan;
-Oplevering in overleg, kan op korte termijn.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Lees meer
Highlights

Oldenaller 18+ PP

Wijk: Buitenveldert-West Postcode: 1081 HK Plaats: Amsterdam Prijs: € 1.050.000 k.k. Status: Verkocht
Woonoppervlakte: 199 m2 Kamers: 6
Makelaar Judith Lezer
Bel of mail voor een
afspraak

020-3052662

Adres

A.J. Ernststraat 555
1082 LD Amsterdam

Start een zoekopdracht

Bezichtiging aanvragen

Heb je interesse in Oldenaller 18+ PP – Amsterdam? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.