Wonen in een charmante benedenwoning van ca. 48m2 met een heerlijke tuin van ca. 28m2 gelegen aan de rand van het knusse Betondorp.

Het mooie Park Frankendael, de Jaap Eden IJsbaan en park De Meer zijn op loopafstand bereikbaar. Evenals de Middenweg en winkelcentrum Oostpoort waar tal van winkels en leuke restaurantjes te vinden zijn. Er zijn uitstekende verbindingen met het openbaar vervoer, de bus en tram halte bevinden zich voor de deur. Het Amstelstation en station Muiderpoort zijn op fietsafstand en met de auto bent u met een enkele minuut op de A10.

INDELING
Eigen entree & hal. Aan de achterzijde bevindt zich de lichte woonkamer welke beschikt over een ruime inbouwkast. De naastgelegen slaapkamer ligt aan de voorzijde van het appartement.

De keuken bevindt zich aan de achterzijde van het appartement, waar vanuit er toegang is tot de tuin. In de keuken bevindt zich ook de wasmachine aansluiting en de CV is praktisch weggewerkt in één van de bovenkastjes.

De tuin is gelegen op het zuid/westen. Een heerlijke plek om te genieten van de middag/avond zon! De tuin beschikt over een bergruimte van ca. 4m2 en is ook via de achterzijde te bereiken.

De badkamer beschikt over een douche, wastafel en toilet.

In de vloer onder de badkamer is zwam en houtrot geconstateerd. De vloer en zwam dienen aangepakt te worden en tevens dient de badkamer vernieuwd te worden. De offertes van de aannemer zijn al binnen en de VvE staat klaar om de aannemer akkoord te geven. Omdat de badkamer vernieuwd dient te worden en de verkoper de koper de gelegenheid wil geven deze badkamer naar eigen smaak te kunnen renoveren wordt gewacht met het starten van de werkzaamheden. De kosten hiervoor bedragen ongeveer € 30.000,-. Documentatie aangaande de zwam + offertes kunnen opgevraagd worden bij de makelaar.

BIJZONDERHEDEN
* De woonoppervlakte bedraagt 47,70m2 (gemeten conform NEN 2580, er is een meetrapportage beschikbaar);
* Bouwjaar 1925;
* Houten kozijnen met deels dubbel glas;
* Grote en gezonde VvE, welke professioneel wordt beheerd. De servicekosten bedragen € 138,78 per maand;
* Gelegen op erfpachtgrond. Het huidige tijdvak is afgekocht en loopt tot 15-11-2054. De aanvraag voor overstappen naar eeuwigdurend is onder de gunstige voorwaarden gedaan;
* Oplevering in overleg, kan snel.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Lees meer
Highlights

Middenweg 448HS

Wijk: Betondorp Postcode: 1097 VC Plaats: Amsterdam Prijs: € 310.000 k.k. Status: Verkocht
Woonoppervlakte: 48 m2 Kamers: 2
Makelaar Steven van der Weijden
Bel of mail voor een
afspraak

020-3052662

Adres

A.J. Ernststraat 555
1082 LD Amsterdam

Start een zoekopdracht

Bezichtiging aanvragen

Heb je interesse in Middenweg 448HS – Amsterdam? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.