Royaal, gerenoveerd en energiezuinig appartement van ruim 82 m2 met een heerlijk terras en een spectaculaire breedte van 9 meter met grote raampartijen die uitzicht bieden op het Spaarndammerplantsoen. Hierdoor is de woning opvallend licht en ruimtelijk. Met een lift, 2 ruime slaapkamers, een riante woonkamer met luxe open keuken en overal een prachtige eikenhouten vloer is de woning turn-key. Geen verbouwingstress, maar moeiteloos uw spullen inpakken en direct verhuizen!

Deze slim ingedeelde woning is gelegen in een vernieuwbouw complex uit 2009, wat u optimale (geluids)isolatie biedt. Bij de renovatie van dit complex is o.a. de fundering vernieuwd, zijn alle kozijnen en ramen vernieuwd en zijn alle leidingen voor gas, water, elektra en cv vervangen. Kortom, het comfort van nieuwbouw en de charme van een monumentale jaren ’20 gevel.

Ook qua locatie heeft u hier niets meer te wensen; hier woont u rustig en toch vlakbij de gezellige Spaarndammerstraat waar u fijne winkels, supermarkten en horecazaken vindt. Een hapje eten bij Morris & Bella, een drankje bij de Walvis of het terras van Rayleigh & Ramsay; alles ligt op loopafstand. Voor ontspanning kunt u terecht in het Westerpark, Bredius zwembad, meerdere sportscholen of neemt u de pont naar de NDSM-werf. Daarnaast fietst u in een paar minuten naar de Jordaan en de Houthavens, wat door de ondertunnelde autoweg en aangelegde Houthavenpark een autoluwe buurt is geworden. Met het Centraal Station en Station Sloterdijk op een paar minuten fietsen en meerdere buslijnen op loopafstand, is het OV hier uitstekend en ook met de auto bent u snel op de ring A10.

INDELING
Via de luxe centrale entree met 2 liften is het appartement op de tweede etage bereikbaar.
Entree, royale hal met uitgebreide meterkast en videofooninstallatie, separaat toilet met fontein, inpandige berging met aansluiting voor de wasmachine en droger. Riante woonkamer van ca. 9 meter breed met uitzicht op het Spaarndammerplantsoen. De luxe open keuken is in een hoek opgesteld en voorzien van inbouwapparatuur (5-pitsgaskookplaat, afzuigkap, combi-oven, en vaatwasser). Er is ruimte voor een losse koelkast. Aan de achterzijde liggen 2 slaapkamers die beide een ruim formaat hebben. De moderne badkamer is voorzien van een ligbad, separate douche, wastafel, handdoekradiator, onlangs vernieuwde mechanische ventilatie en een tweede toilet. Tot slot is er een royaal terras van circa 8 m2 met uitzicht op de fraaie (voor alle bewoners toegankelijke) aangelegde binnentuin van het complex. Het gehele appartement is strak gestuukt en geschilderd en voorzien van een eikenhouten vloer.
In de onderbouw van het complex is er nog een berging van 6 m2.

VVE
De actieve en financieel gezonde VvE bestaat uit 76 woningen en wordt professioneel beheerd door VvE Beheer Amsterdam.
De servicekosten zijn € 199 per maand.
Er is een Meerjaren Onderhoudsplan.

BIJZONDERHEDEN
– De woonoppervlakte bedraagt 82,2 m2 exclusief het terras van 8 m2 en berging van 6 m2.
– Er is een NEN 2580 meetrapport beschikbaar.
– De erfpacht is afgekocht tot 15 mei 2059.
– Overstap naar eeuwigdurende erfpacht is onder de gunstige voorwaarden van 2019 mogelijk.
– Vernieuwbouw complex uit 2009 met lift, dus ideaal met kinderwagen of zware boodschappen.
– Optimale isolatie dus koele zomers, lage stookkosten en geen last van burengeluid. (energielabel B).
– Unieke gevelbreedte van maar liefst 9 meter en prachtig uitzicht op het plantsoen.
– Het gehele appartement is strak gestuukt en voorzien van een eiken parketvloer.
– Het complex betreft een gemeentelijk monument.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Lees meer
Highlights

Knollendamstraat 119

Wijk: Spaarndammer- en Zeeheldenbuurt Postcode: 1013 TM Plaats: Amsterdam Prijs: € 575.000 k.k. Status: Verkocht
Woonoppervlakte: 82 m2 Kamers: 3
Makelaar Tamara Cnossen
Bel of mail voor een
afspraak

020-3052662

Adres

A.J. Ernststraat 555
1082 LD Amsterdam

Start een zoekopdracht

Bezichtiging aanvragen

Heb je interesse in Knollendamstraat 119 – Amsterdam? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.