Prachtige hoekwoning in monumentaal pand met eigen entree van 63m2 (bruto vloeroppervlak van maar liefst 97m2) met een fraai uitzicht op het centrum van Abcoude.
De volledige woning is recentelijk luxe en zeer duurzaam verbouwd.
Het gehele dak is vernieuwd met extra isolatie, nieuwe plafonds, geïsoleerde buitengevels en nieuwe kozijnen met HR++ glas. Beide etages hebben airco en vloerverwarming die is aangesloten op een warmtepomp. De gasloze woning heeft daardoor extreem lage stookkosten !

Indeling:
Eigen entree vanaf de straatzijde. Hal met nieuwe meterkast en trap naar de eerste verdieping. Overloop met toegang naar toiletruimte en toegang tot de woonkamer. De woonkamer, uitgerust met airco, is door de hoekligging en vele raampartijen een fijne en lichte ruimte. Alle aansluitingen voor een luxe moderne keuken zijn aanwezig.

Tweede verdieping:
Sfeervolle ruime slaapkamer waar de originele houten balken prachtig zichtbaar zijn en de airco op slimme wijze in het plafond is verwerkt.
Toegang tot de badkamer, luxe uitgevoerd met douche, toilet, wastafelmeubel en een met aansluitingen uitgevoerde ruimte voor wasmachine en droger.

Omgeving:
Kenmerkend voor Abcoude is de landelijke ligging en tal van activiteiten en voorzieningen, die het dorp rijk is. Abcoude heeft een charmante en gezellige dorpskern en biedt een scala aan voorzieningen. Diverse winkels en speciaalzaken, cafés en restaurantjes, trein en busverbindingen, kinderopvang, crèches en basisscholen, maneges, sportverenigingen en golfbanen geven Abcoude kleur en een fijn woonklimaat. De landelijke ligging wordt gekenmerkt door het vele groen, authentieke riviertjes, landerijen, fraaie fietsroutes en het Abcoudermeer. Bovendien ligt Abcoude pal ten zuiden van Amsterdam en heeft het ook een zeer gunstige ligging ten opzichte van Schiphol, Utrecht en ’t Gooi.

Bijzonderheden:
– Oplevering kan snel.
– Nen-2580 meetrapport aanwezig.
– Bouwjaar monument, eind 18e eeuw.
– Energielabel A;
– Actieve VVE met Kerkplein 7 en 7A. Kosten p/mnd. € 136,-
– De vraagprijs is inclusief een stelpost van € 12.500,- voor een keuken, indien koper dit volledig zelf wenst te doen wordt de koopprijs met € 12.500,- verlaagd.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is door Ramón Mossel Makelaardij o.g. B.V. met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is Ramón Mossel Makelaardij o.g. B.V. de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Lees meer
Highlights

Kerkplein 7B

Wijk: Abcoude Postcode: 1391 GJ Plaats: Abcoude Prijs: € 525.000 k.k. Status: Beschikbaar
Woonoppervlakte: 63 m2 Kamers: 2
Makelaar Steven van der Weijden
Bel of mail voor een
afspraak

020-3052662

Adres

A.J. Ernststraat 555
1082 LD Amsterdam

Start een zoekopdracht

Bezichtiging aanvragen

Heb je interesse in Kerkplein 7B – Abcoude? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.