Wat een GE-WEL-DIG appartement.

Luxe maisonnette van 101 m2 met drie slaapkamers en een privé berging en parkeerplaats. Dit appartement is gelegen op de 4e en 5e etage. Het woongedeelte op de 4e etage heeft een terras van 11 m2 op het zuiden, uitzicht over de Houthaven en de binnenstad. Op de 5e etage zijn drie slaapkamers en een tweede balkon.

Het appartement heeft een vaste parkeerplaats en een lage erfpachtcanon. De vraagprijs is inclusief de parkeerplaats. Aanvullend is de aanvraag voor eeuwigdurende erfpacht gedaan op basis van de gunstige voorwaarden met korting.

Deze gasloze woning (energielabel A) is opgeleverd in 2019 en voorzien van o.a. HR++ glas, zonnepanelen (voor algemeen gebruik) en vloerverwarming en -koeling. Dit maakt de woning toekomstbestendig en staat garant voor een laag energieverbruik.

Omgeving:
De Houthaven is een heerlijke woonplek met alles wat Amsterdam te bieden heeft om de hoek. Door de bewoners wordt volop genoten van het IJ en is het genieten op de terrassen of binnen bij Karaat en Vessel.

De Houthaven biedt veel meer dan alleen wonen. Tal van creatieve bedrijven hebben zich al gevestigd in het gebied. Net als twee basisscholen, een middelbare school, een kinderdagverblijf, een buitenschoolse opvang, een zorgcentrum, een peuterspeelzaal, sportschool. Maar ook trendy bars, sfeervolle restaurants en gezellige terrassen aan het water.

De wijk grenzend aan de gezellige Spaarndammerbuurt heeft een perfecte ligging ten opzichte van de ring A10-west. Het Centraal Station en Station Sloterdijk liggen op 10 fiets minuten verwijderd.
Het Haarlemmerplein, Westerpark en De Jordaan zijn op slechts vijf fietsminuten afstand en ook het pontje naar Noord is dichtbij.

Indeling:
Entree vanaf algemene hal of parkeergarage aan de Houthavenkade neem je de lift naar de 4e etage, waar de entree van de woning is.

Royale hal met garderobe, gastentoilet, inpandige techniek- en bergruimte en trap met vide naar de 5e etage.

De woonkamer met open keuken met kookeiland is ongeveer 40 m2. Opvallend is de breedte van meer dan 7 meter van het appartement. Hierdoor is het appartement erg licht en is de woonkamer extreem goed bruikbaar. Via de schuifdeur bereik je het terras van circa 3 x 3,9 meter gelegen op het zuiden, waar je nagenoeg de gehele dag zon hebt. De open keuken met kookeiland.

Het appartement is door de eerste eigenaars goed afgebouwd met luxe keuken en badkamer plus en gestukte wanden.

Op de 5e etage zijn de slaapkamers. De slaapkamers zijn allen van goed bruikbaar formaat. De hoofdslaapkamer heeft voldoende ruimte voor een grote garderobekast.

Slaapkamer 1: 4,45 x 2,99 meter.
Slaapkamer 2: 4,46 x 2,10 meter.
Slaapkamer 3: ca. 2,0 x 1,99 meter.

De royale badkamer is in grijs met wit afgewerkt, wat zorgt voor rust in de badkamer. De badkamer is voorzien van een ligbad, inloopdouche, wastafel en een tweede toilet. Naast de badkamer is nog een grote wasruimte.

Op de 5e etage is een tweede balkon (of loggia) op het Noorden van circa 4 m2 met uitzicht op de havens.

Dit complex is zo ontworpen dat de woon- en slaapverdiepingen aan elkaar grenzen, zo is nog meer rust in het gebouw gewaarborgd, zelfs vergeleken met andere nieuwbouwcomplexen.

Op de 5e etage in het complex is een privé berging van circa 6 m2. Op de begane grond is een gemeenschappelijke fietsenberging.

Kortom: een super ingedeeld appartement met veel slaapkamers, berging en parkeerplaats.

Bijzonderheden:
– Vraagprijs € 770.000,– k.k. inclusief parkeerplaats;
– Privé berging van 6 m2;
– Gemeenschappelijke fietsenberging op de begane grond;
– Woonoppervlakte 101 m2, ingemeten volgens NVM Meetinstructie;
– Energielabel A, onder andere volledig voorzien van stadsverwarming, HR++ glas, zonnepanelen (voor de VvE) en vloerverwarming en -koeling;
– Gelegen op gemeentelijke erfpachtgrond, canon per jaar bedraagt € 1.336,– voor de woning en parkeerplaats;
– De jaarlijks betaalde canon is in veel gevallen fiscaal aftrekbaar, indien de woning het hoofdverblijf betreft;
– 25 jaar vaste canon tot 16 maart 2041, looptijd erfpacht tot 16 maart 2066;
– Verkoper heeft de overstap naar eeuwigdurende erfpacht onder de gunstige voorwaarden aangevraagd voor de woning en parkeerplaats;
– Actieve en financieel gezonde VVE;
– De maandelijkse servicekosten bedragen € 166,45 voor woning en parkeerplaats;
– Munnik VvE Beheer is de professionele beheerder van de VvE. Via de website van de beheerder zijn alle ins and outs van de VvE inzichtelijk voor de eigenaren.
– Oplevering mogelijk in januari 2023.

Maak snel een afspraak voor een bezichtiging met ons kantoor. We leiden je graag persoonlijk rond.

De woning is ingemeten conform NVN meetinstructie. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Lees meer
Highlights

Houthavenkade 58

Wijk: Houthavens Postcode: 1014 ZB Plaats: Amsterdam Prijs: € 770.000 k.k. Status: Verkocht
Woonoppervlakte: 101 m2 Kamers: 4
Makelaar Gernant van Alphen
Bel of mail voor een
afspraak

020-3052662

Adres

A.J. Ernststraat 555
1082 LD Amsterdam

Start een zoekopdracht

Bezichtiging aanvragen

Heb je interesse in Houthavenkade 58 – Amsterdam? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.