Royale eengezinswoning van ca. 106 m2 verdeeld over 2 verdiepingen, gelegen in een rustige straat in Buitenveldert met fraaie brede stoepen met een dubbele rij bomen. Met 3 goede slaapkamers en een diepe, zonnige achtertuin is dit een ideaal gezinshuis. U heeft tevens de mogelijkheid om extra oppervlakte toe te voegen door de begane grond uit te bouwen of een dakopbouw te realiseren. Hierdoor kunt u ruim 70 m2 extra woonoppervlakte realiseren.

Hier woont u ruim en rustig maar toch met de dynamiek van de stad binnen handbereik. De woning ligt in een brede, kindvriendeljke straat in Buitenveldert met voornamelijk bestemmingsverkeer. In 5 minuten fietst u naar het Gelderlandplein met prettige winkels en horecazaken. Iets verderop liggen de Zuidas en de gezellige Beethovenstraat, waardoor u zich hier geen moment hoeft te vervelen. Voor ontspanning kunt u terecht in het Amsterdamse Bos, de Amstel of bij de hockey- en voetbalclubs in de buurt. Daarnaast liggen er meerdere (basis) scholen nabij, waaronder de Vrije Universiteit en de Internationale school (AICS).

Ook logistiek gezien is de ligging ideaal; om de hoek stoppen meerdere buslijnen en station Zuid/WTC ligt op 8 minuten fietsen, waardoor u zo op Schiphol of in het centrum bent. Met de auto zijn de A10, A2 en A4 snel bereikbaar en er is meer dan voldoende parkeerruimte in de buurt. Er is momenteel geen wachttijd voor een parkeervergunning en er zijn hier 2 vergunningen mogelijk!

INDELING
Via de prive voortuin bereikt u de woning.
Entree, hal met separaat toilet, meterkast en trapkast met bergruimte. Binnenkomst in de ruime doorzon woonkamer. De dichte keuken ligt aan de achterzijde en heeft toegang tot de zonnige achtertuin. Hier bevindt zich een stenen schuurtje en 1 bergkast. De tuin ligt op het Oosten, maar door de diepte van ruim 12 meter kunt u hier de hele dag van de zon genieten. De tuin beschikt over een achterom met toegangshek.
Eerste etage: Via de vaste trap is de overloop bereikbaar die toegang geeft tot alle vertrekken. Aan de voorzijde ligt een ruime master bedroom over de hele breedte van de woning, die voorheen uit 2 slaapkamers bestond. Vanuit deze slaapkamer is er een deur naar het balkon op het Westen. In het midden bevindt zich de badkamer met ligbad, wastafelmeubel en tweede toilet. Tot slot bevinden zich aan de tuinzijde 2 slaapkamers die beide een goed formaat hebben.

ERFPACHT
De jaarlijkse erfpacht bedraagt € 142,48 per jaar tot 15 oktober 2035.
De overstap naar eeuwigdurende erfpacht is reeds notarieel vastgelegd.
De eeuwigdurende erfpacht bedraagt vanaf 16 oktober 2036 € 2.002,17 + indexatie (gunstige voorwaarden van 2019).

BIJZONDERHEDEN
-Woonoppervlakte 105,50 m2 exclusief de berging van 8,80 m2. (NEN 2580 meetrapportage beschikbaar).
– Perceeloppervlakte 162 m2.
– Bouwjaar 1959.
– Praktisch ingedeeld woonhuis met zonnige tuin.
– Dakopbouw en uitbouw aan de achterzijde is mogelijk. (De benodigde vergunning dient door koper te worden aangevraagd)
-De ouderdoms- en niet-zelfbewoning clausule worden in de koopakte opgenomen.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Lees meer
Highlights

Holtmeulen 53

Wijk: Buitenveldert-Oost Postcode: 1083 CG Plaats: Amsterdam Prijs: € 750.000 k.k. Status: Verkocht onder voorbehoud
Woonoppervlakte: 106 m2 Kamers: 5
Makelaar Tamara Cnossen
Bel of mail voor een
afspraak

020-3052662

Adres

A.J. Ernststraat 555
1082 LD Amsterdam

Start een zoekopdracht

Bezichtiging aanvragen

Heb je interesse in Holtmeulen 53 – Amsterdam? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.