Luxe gerenoveerd en perfect ingedeelde benedenwoning van ca. 60m2 én een tuin van 31m2 gelegen op het zuidoosten. Hoge plafonds, twee slaapkamers, veel ingebouwde bergruimte, grote raampartijen en uitstekend onderhouden. En dat allemaal in de geliefde Helmersbuurt!

Indeling:
Eigen entree aan de Brederodestraat. Tochtportaal, hal met toegang tot de woonkamer. De woonkamer is door de breedte van ruim 7 meter, de grote raampartijen en de plafondhoogte van 2.95m een fijne lichte ruimte. Luxe open keuken voorzien van koelkast, vriezer, vaatwasser, combi oven-magnetron, inductiekookplaat met inbouwafzuiging. In de woonkamer zijn twee handige bergruimtes aanwezig; een berging bij de keuken en een aparte kast voor de wasmachine- en droger. Beide slaapkamers zijn aan de achterzijde gelegen. De grootste slaapkamer is voorzien van een op-maat-gemaakte inbouwkast. . en beide slaapkamers bieden toegang tot de tuin. De tuin beschikt over een schuur, is gelegen op het zuidoosten, heeft een deels overdekte zithoek en is in totaal 31m2. Een heerlijke plek om in alle rust van de zon te genieten. De badkamer is vanuit de hal bereikbaar en voorzien van een inloopdouche, toilet en wastafelmeubel.

Locatie:
De Brederodestraat is een prachtige straat gelegen in de Helmersbuurt in Amsterdam Oud-West. De woning ligt zeer centraal en op loopafstand van o.a. het Vondelpark, Museumplein, Leidseplein, Kinkerstraat, Ten Katemarkt, de Hallen en de Van Baerlestraat. Op loopafstand vindt u alle voorzieningen zoals diverse supermarkten, leuke boetiekjes, koffietentjes, gezellige restaurants/cafés en sportfaciliteiten.. De woning is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Vanuit dit deel van de buurt heeft u een snelle aansluiting met de A10 en bent u binnen 15 minuten op Schiphol. Tramlijn 1 en 17 stoppen om de hoek.

Bijzonderheden:
– NEN 2580 meetrapport aanwezig;
– De jaarlijkse erfpacht bedraagt € 64,60 tot en met 15-10-2031. Overstap naar eeuwigdurende erfpacht reeds gepasseerd; na 15-10-2031 bedraagt de erfpacht € 1.267,93 per jaar (behoudens jaarlijkse inflatie);
– Voorzien van dubbel glas, vloer en -plafondisolatie, Intergas HR ECO CV uit 2018;
– Het betreft een actieve en financieel gezonde VVE welke professioneel wordt beheerd. De maandelijkse servicekosten bedragen € 72,32 per maand. Er is een MJOP aanwezig, in 2019 is het schilderwerk aan de buitenzijde gedaan.
– De woning verkeerd in uitstekende staat. Een greep uitde renovatiewerkzaamheden die sinds 2018 hebben plaatsgevonden; nieuwe keuken, nieuwe eiken houten combi-vloer, nieuw loodgieterswerk, volledig opnieuw gestuukt, plafond isolatie (dubbel gips + 90mm geluidsisolerende steenwolplaat), elektra groepenkast + bedrading vervangen, balklaag begane grondvloer is volledig hersteld, kruipruimte voorzien van vochtkerende bodemafsluiter, begane grondvloer geïsoleerd met steenwol, nieuwe cv-ketel Intergas HR Eco 2018.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Lees meer
Highlights

Brederodestraat 107Hs

Wijk: Overtoomse Sluis Postcode: 1054 VD Plaats: Amsterdam Prijs: € 569.000 k.k. Status: Verkocht
Woonoppervlakte: 60 m2 Kamers: 3
Makelaar Steven van der Weijden
Bel of mail voor een
afspraak

020-3052662

Adres

A.J. Ernststraat 555
1082 LD Amsterdam

Start een zoekopdracht

Bezichtiging aanvragen

Heb je interesse in Brederodestraat 107Hs – Amsterdam? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.