NIEUW!
Sfeervol, perfect ingedeeld en licht 4-kamerappartement gelegen op een toplocatie midden in de Rivierenbuurt op enkele minuten lopen van de gezellige Maasstraat en het groene Merwedeplein. Het appartement heeft een woonoppervlak van ca. 79 m2 met een zonnig balkon en een grote zolderkamer van ca. 28m2! op de bovenste etage. De woning is gelegen op de tweede verdieping. Aan de achterzijde bevindt zich het balkon op het zuiden, gelegen aan diepe en rustige binnentuinen. Het appartement is goed onderhouden en verkeert in een goede conditie.

INDELING:
Vanaf de buitentrap bereikt u de gemeenschappelijke entree op de eerste verdieping. Middels de vaste trap bereikt u de tweede verdieping. Bij binnenkomst is er vanuit de hal toegang tot alle vertrekken. Door de ruime doorzon- woonkamer/ keuken is de woning erg licht. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich de keuken, die net en strak afgewerkt is en beschikt over een 6-pits gasfornuis met een dubbele oven, vaatwasser, koelkast en vriezer. Vanuit de keuken is er toegang tot het balkon (gelegen op het zuiden) waar u het overgrote deel van de dag kunt genieten van de zon. De ruime slaapkamer is ook aan de achterzijde gelegen, tevens treft u hier een inpandige kast waar de wasmachine is gesitueerd. In het midden van de woning treft u de badkamer, die beschikt over een ligbad waarin gedoucht wordt en een wastafel. In de hal vindt u een separaat toilet met fonteintje.

Op de bovenste etage treft u de ruime externe zolderkamer van ca. 28m2 aan. De zolderkamer beschikt over onder meer over een wastafel, toilet en diverse elektra aansluitingen. De ruimte is groot en licht, dit komt onder meer door de twee dakkapellen en omdat deze ruimte de gehele breedte van de voorkant van het pand betreft. Deze ruimte is op diverse manieren, naar eigen wens te gebruiken bijvoorbeeld als een thuis werk studio/ inwonend kind/ logeer kamer etc.

OMGEVING:
De vele aanwezige voorzieningen, die slechts op loopafstand van de eigen voordeur in de Maasstraat, Scheldestraat en Rijnstraat zijn, maakt deze locatie een geweldige plek om te wonen. De diversiteit aan winkels, horeca en speciaalzaken geven kleur aan deze fijne plek. Diverse basis- en middelbare scholen, prachtige parken, zoals het Beatrixpark, Sarphatipark en Amstelpark, sportverenigingen en medische voorzieningen zijn allemaal op loopafstand. Bus en tramverbindingen bevinden zich op slechts een paar minuten lopen en de rest van de stad is eenvoudig bereikbaar met de fiets en via de Noord-Zuidlijn, station Amstel, station RAI en de vele uitvalswegen zoals de A10 en A2. De Zuidas, Vrije Universiteit van Amsterdam, VU medisch centrum en het Gelderlandplein zijn op fietsafstand.

BIJZONDERHEDEN
– De erfpachtcanon bedraagt €1150 per jaar en loopt t t/m 15-08-2053;
– De woonoppervlakte van de woning bedraagt 79 m2 en van de zolderkamer 28 m2(gemeten conform NEN 2580, er is een meetrapportage beschikbaar);
– Houten kozijnen met dubbel glas;
– Zonnig balkon op het zuiden;
– Beschermd stadgezicht – Plan Zuid van Berlage;
– Actieve en gezonde VvE, met een maandelijkse bijdrage van € 112,- per maand;
– Vrijwel altijd parkeergelegenheid voor de deur;
– Oplevering in overleg.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Lees meer
Highlights

Biesboschstraat 25II

Wijk: Scheldebuurt Postcode: 1078 ML Plaats: Amsterdam Prijs: € 575.000 k.k. Status: Verkocht
Woonoppervlakte: 79 m2 Kamers: 4
Bel of mail voor een
afspraak

020-3052662

Adres

A.J. Ernststraat 555
1082 LD Amsterdam

Start een zoekopdracht

Bezichtiging aanvragen

Heb je interesse in Biesboschstraat 25II – Amsterdam? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.