Dit Penthouse is reeds afgebouwd en klaar voor de afbouw door de nieuwe eigenaar. Bezichtigingen ter plaatse zijn mogelijk. Komt u alvast van het uitzicht genieten? Oplevering vindt in september 2021 plaats.

A Sky full of stars! Op bijna 75 meter hoogte vormt de skyline van Amsterdam het woondecor van dit exclusieve penthouse van maar liefst 374 m2 met een waanzinnig terras van 46 m2. Of u nu op uw terras zit of kijkt vanuit de living of vanuit de master bedroom, overal ziet u de sterrennacht en de dynamiek van de lichtjes in de stad.

Wanneer u goed luistert, hoort u in de verte een scheepshoorn op het IJ. De haven van Amsterdam wordt na een koude nacht langzaam wakker. U draait zich nog even om en geniet van de aangename binnentemperatuur, opgewekt door de duurzame warmtebronnen in dit markante en ultramoderne gebouw. In de ruime walk-in closet hangt uw schone kleding klaar. Gisteren thuisbezorgd via de gebouwservice +James. De automatische gordijnen openen zich … Tijd om op te staan en om u te laven aan de luxe van een eigen penthouse in Bold Amsterdam.

Het uiterst duurzame penthouse strekt zich uit over de twee bovenste verdiepingen van BOLD en krult zich als het ware rond het waanzinnige terras. BOLD is een karakteristiek, hightech appartementengebouw aan de overzijde van het Centraal Station.
Voor de indeling van het penthouse hebben we een gerenommeerde interieurarchitect vooraf gevraagd zijn visie te geven op de kwaliteiten en mogelijkheden. Deze zijn optimaal benut.

Indeling
U voelt zich in uw penthouse onlosmakelijk verbonden met het de dynamiek van het IJ, die u vanaf deze hoogte tot ver naar het westen kunt volgen. U geniet iedere dag van de nieuwe vergezichten, vanuit uw woonkamer op 70 meter hoogte kijkt u recht op het water en ziet u ’s avonds de lichten va de stad daarachter. Amsterdam ligt aan uw voeten. Binnenin het penthouse met twee woonlagen heeft u volop de ruimte, twee slaapkamers, een study, drie badkamers, een royale keuken en een bijzondere ruimte op de lichte vide. Het geeft dit hypermoderne woonobject absolute grandeur.

BOLD Amsterdam is all about you
Het uitgangspunt is dat u als bewoner van BOLD Amsterdam van een persoonlijke service-ervaring kunt genieten. Aan niets mag het u ontbreken in deze internationale topklasse van de woonbeleving. BOLD Amsterdam biedt onder meer een wijnkelder, een gym met splinternieuwe trainingsapparaten, een weldadige sauna, een bioscoop of theaterzaal en gastenkamers. Deze diensten worden geëxploiteerd door de VvE en zijn op basis van reservering of abonnement af te nemen.

Smartphone at your service
In uw penthouse is een uitgebreid pakket van domotica aanwezig, die het leven aangenaam en gemakkelijk maakt. Daarnaast kunt u het beheer van energie tot en met het aanbieden en bezorgen van pakketjes met uw smartphone regelen.

Voor pakketzendingen komt er in de lobby een wand met de zogenaamde Bringme Box, afsluitbare boxen waar bezorgers pakketten voor u kunnen achterlaten, die u zelf met een door hen toegezonden code kunt openen.
Daarnaast gaat de VvE in BOLD Amsterdam een contract aan met een ervaren dienstverlener in services van internationaal niveau voor appartementen in de hogere klasse.

En als u dan thuis komt, hoe heerlijk is het dan om binnen te komen in een sfeervol penthouse, waar u met uw smartphone aangeeft waar en wanneer u de verlichting ingeschakeld wilt hebben. Maar ook de kleur, de hoeveelheid licht en ambiance geeft u aan, vanuit uw luie stoel.

Mondiale hart van Amsterdam
Het comfort van dit penthouse en alle diensten en voorzieningen in BOLD Amsterdam zouden u bijna doen vergeten op welke locatie u zich eigenlijk bevindt. De absolute top in woonbeleving staat op een bruisende plek bij het mondiale hart van Amsterdam. Op loop- en fietsafstand bevinden zich de historische grachten, sterrenrestaurants en alle mogelijke voorzieningen van het rijke centrum van de stad.

Met 10 minuten staat u op Centraal Station Amsterdam en van daaruit staat u, als dat nodig is, binnen 20 minuten in de vertrekhal van Schiphol (AMS) Airport.

Auto
En uw auto? Die kan in de onder in het gebouw gelegen parkeergarage. Bij het penthouse hoort een parkeerbox met plaats voor 1 auto en nog een extra parkeerplaats. Meerdere parkeerplaatsen zijn nodig.

Belt u met ons kantoor voor meer informatie en een (online) gesprek of een bezichtiging ter plaatse.

Lees meer
Highlights

Badhuiskade 349

Wijk: Noordelijke IJ-oevers West Postcode: 1031 KV Plaats: Amsterdam Prijs: € 3.050.000 k.k. Status: Verkocht
Woonoppervlakte: 374 m2 Kamers: 4
Makelaar Gernant van Alphen
Bel of mail voor een
afspraak

020-3052662

Adres

A.J. Ernststraat 555
1082 LD Amsterdam

Start een zoekopdracht

Bezichtiging aanvragen

Heb je interesse in Badhuiskade 349 – Amsterdam? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.