Schitterend en zeer luxe appartement van 105m2, gelegen op de achttiende verdieping van de in 2021 opgeleverde, uiterst duurzame en ‘state-of-the-art’ woontoren BOLD.
Maar bovenal: met een in alle opzichten spectaculair en uniek uitzicht over het IJ, het water en de stad. Energielabel A+++, riant terras op het zuiden, met een bij de vraagprijs inbegrepen parkeerplek in de eigen parkeergarage.
Er is veel te vertellen over dit fantastische gebouw en appartement, én te laten zien. Dus schroom niet en kom langs voor een bezichtiging!

Entree en indeling:
De entree van het gebouw voorziet in een warme en eigentijdse ontvangst. De woontoren heeft drie snelle liften; ook de dubbel-laags parkeerkelder is bereikbaar met deze liften. De parkeerplaats is riant (ruimer dan gemiddelde parkeerplek) en bevindt zich op een gunstige locatie in de parkeerkelder. Eind van het jaar is deze plek bovendien voorzien van een oplaadmogelijkheid voor elektrische auto’s. Fietsen kunnen worden geparkeerd in de vijf toegewezen privé-plaatsen in de stalling. Ook is er een gemeenschappelijk gedeelte waar bakfietsen, motorfietsen en scooters kunnen staan.
De woning op de achttiende verdieping heeft een brede entree, met twee ruime inpandige bergingen met onder andere de wasmachine-droger aansluiting, warmte-terug-win unit, omvormer van de zonnepanelen en de stadsverwarming. Er is een separaat toilet met een marmeren vloer en wanden en een fonteintje. De luxe half open keuken is voorzien van een marmeren aanrechtblad, Quooker kraan, vaatwasser, combi oven-magnetron, inbouw koffieapparaat, koelkast, vriezer en inductiekookplaat met downdraft afzuiging.
De woonkamer is door de plafondhoge raampartijen een heerlijk lichte ruimte, met fantastische vergezichten richting het Oostelijk Havengebied, Amsterdam-Centrum en de Zuidas. De master bedroom (voorheen twee slaapkamers) is een grote ruimte met twee schuifpuien naar het terras, ruime inbouwkasten, met toegang tot de badkamer. Op eenvoudige wijze zijn hier weer twee slaapkamers van te maken, beide met een eigen toegang tot het terras.
De moderne badkamer heeft mechanische ventilatie, een fraaie marmeren vloer en marmeren wandbekleding, een luxe inloopdouche, een wastafel, een toilet en een handdoekradiator. De badkamer beschikt over dezelfde op maat gemaakte inbouwkasten als die in de slaapkamer.
Het terras is ruim 13m2 groot en bevindt zich aan de zuidkant van de woontoren, waardoor er volop van de zon genoten kan worden. Heel Amsterdam ligt letterlijk aan je voeten en het uitzicht is op elk moment van de dag adembenemend.
De woning is voorzien van vloerverwarming, heeft een moderne en zeer praktische gietvloer en strak gestuukte wanden en plafonds.

BOLD: duurzaam, luxe en met veel extra’s
BOLD is dankzij een bijzonder energie- en klimaatsysteem een uniek, energiezuinig en op en top duurzaam gebouw. Het is het hoogste in zijn soort in Nederland en zet daarmee de toon voor de toekomst. Het duurzame energie- en klimaatsysteem voorziet in vloerverwarming en -koeling, ventilatie, tapwater en duurzame stroom. Er wordt gebruik gemaakt van warmtepompen (WKO) en warmte terugwin units (WTW). Daarnaast heeft de toren niet alleen op het dak, maar ook aan de gevels geïntegreerde zonnepanelen, die stroom leveren aan de appartementen én de centrale voorzieningen. Alle apparatuur voor de verwarming, koeling, ventilatie, tapwater en duurzame stroom wordt gehuurd van NextNRG voor circa € 185,- per maand (inclusief onderhoud). Het appartement is gekoppeld aan zonnepanelen voor eigen gebruik.
De luxe van BOLD is bij binnenkomst direct zichtbaar, met een fraaie wand met postvakken en Bringme boxen. Verwacht je een pakket, dan kan dat hier altijd en veilig worden afgeleverd. Ook is er een huismeester aanwezig.
Op de derde tot en met vijfde verdieping zijn extra voorzieningen, die het leven in BOLD nog aangenamer maken. Er is een professionele gym met sauna en doucheruimtes, en er is een eigen bioscoop/theaterzaal met een weg te schuiven tribune en kitchenette. Er zijn aparte ruimtes met klimaatkasten voor wijnen, die kunnen worden gereserveerd. Daarnaast zijn er drie luxe uitgeruste gastenkamers beschikbaar.

Omgeving:
Overhoeks aan het IJ
Dit appartement ligt in de moderne, duurzame en groene wijk Overhoeks, pal tegenover het Centraal Station, aan de andere kant van het IJ. Overhoeks is in de afgelopen jaren een luxe en gewilde plek om te wonen geworden. Een plek waar je gezellig en goed kunt eten, uitgaan of cultuur kunt opsnuiven. In en rond de A’DAM Toren, de Tolhuistuin en het EYE Filmmuseum bijvoorbeeld.
Zomers valt er volop te genieten van de vele terrassen langs het IJ.
Overhoeks is zowel met de auto als met de fiets en het openbaar vervoer makkelijk bereikbaar. En vanaf BOLD ben je in no-time in de stad. Even de Badhuiskade af lopen of fietsen, de bocht om en je staat op de pont naar de overkant. Dan is het nog twee minuutjes lopen en je bent in het metrostation van de Noord/Zuidlijn in het Centraal Station.
Via de Johan van Hasselt- en Leeuwarderweg ben je met de auto zo in de stad of op de Ring A10.

Bijzonderheden:
– Een ruim en zeer luxueus appartement in een van de duurzaamste gebouwen van ons land.
– Een uitzicht dat dag en nacht blijft imponeren. Amsterdam ligt letterlijk en figuurlijk aan je voeten.
– Gelegen in een luxe en gezellige wijk in ontwikkeling
– Energielabel A+++: Gasloos, zonnepanelen, toekomstbestendig en een heel laag energieverbruik.
– Bouwjaar 2021;
– Oplevering kan snel
– Gelegen op voortdurende erfpacht met de algemene bepalingen 2000 van de gemeente Amsterdam van toepassing. De jaarlijkse erfpacht bedraagt € 3.565,41. De aanvraag voor overstap naar eeuwigdurende erfpacht is onder de gunstige voorwaarden aangevraagd;
– Actieve, professionele en financieel gezonde VVE, beheerd door MVGM. Er is een huishoudelijk reglement en een meerjarenonderhoudsplan (MJOP). De maandelijkse servicekosten bedragen voor de woning € 267,73 en voor de parkeerplaats € 54,50

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Lees meer
Highlights

Badhuiskade 261+PP

Wijk: Noordelijke IJ-oevers West Postcode: 1031 KV Plaats: Amsterdam Prijs: € 950.000 k.k. Status: Verkocht
Woonoppervlakte: 105 m2 Kamers: 2
Makelaar Steven van der Weijden
Bel of mail voor een
afspraak

020-3052662

Adres

A.J. Ernststraat 555
1082 LD Amsterdam

Start een zoekopdracht

Bezichtiging aanvragen

Heb je interesse in Badhuiskade 261+PP – Amsterdam? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.