NIEUW Eilands’ Eigen is een fonkelnieuwe wijk, een van de laatste grote nieuwbouwwijken van Amstelveen.

Fase 1a van Nieuw Eilands’ Eigen wordt gerealiseerd op het eiland Hamptons. Deze eerste fase bestaat uit 4 rijwoning van het woningtype Southampton, 7 rijwoningen van het woningtype Northampton, 12 twee-onder-één-kapwoningen van het woningtype Easthampton en 4 twee-onder-één-kapwoningen van het woningtype Montauk. De woonoppervlaktes van de rijwoningen variëren van ca. 103 m2 (Northampton) tot 132 m2 (Southampton) en van de twee-onder-één-kapwoningen varieert het woonoppervlakte van ca. 148 m2 (Easthampton) tot 175 m2 (Montauk).

Een plek te midden van veel groen en water met aan de zuidzijde van het plan een schitterende groene randzone die verschillende functies gaat vervullen. Een plek waar je in de toekomst heerlijk zult gaan wonen. De wijk is verdeeld over verschillende Eilanden die allemaal een eigen karakter hebben. Op welk Eiland je dan ook gaat wonen, je krijgt er sowieso één Eiland bij: Jouw Eiland. Op dit eiland ontspan je, recreëer je, yoga je, picnick en speel je met je hond.

Woon jij straks in NIEUW Eilands’ Eigen op het Eiland met zijn grote diversiteit aan tweekappers, vrijstaande en rijwoningen? Of woon je liever in een tweekapper of rijwoning op het karakteristieke andere eiland met zijn groene daken?

NIEUW Eilands’ Eigen heeft het allemaal. De perfecte woonbeleving, veel groen, water, autoluw (er komt alleen bestemmingsverkeer) en een immense keus met goed gelaagde prijsniveaus. Op de Eilanden geniet je van rust na de drukte van het dagelijks bestaan, het enige dat je er namelijk doet is wonen.

Voor meer informatie over dit prachtige project, bel ons 020 – 305 2662.

Lees meer
Highlights

J.C. van Hattumweg

Projectontwikkelaar: VORM Ontwikkeling BV
Buurt: De Scheg Oost
Postcode: 1187 ZN
Plaats: Amstelveen Zuid
Prijs: V.a. €515.000,-- v.o.n.
Status: Fase 1a - In verkoop
Bel of mail voor een
afspraak

020-3052662

Adres

A.J. Ernststraat 555
1082 LD Amsterdam

Meer informatie?

Heb je interesse in NIEUW Eilands’ Eigen? Laat dan je gegevens achter en wij nemen contact met je op.