Eilands’ Eigen is verdeeld over vijf eilanden in de nieuwe wijk ‘De Scheg’ in Amstelveen; de laatste grote nieuwbouwwijk van Amstelveen. Een plek omringd door groen en water met aan de zuidzijde een schitterende groene zone. Eilands’ Eigen is een plek waar je heerlijk kunt wonen.

Wonen op een eiland
In Eilands’ Eigen komen in totaal 172 prachtige woningen en appartementen die zich onderscheiden door de hoogwaardige afwerking en de Amstelveense uitstraling. Het woningaanbod bestaat uit een mix van rijwoningen, tweekappers, vrijstaande woningen én appartementen. De huizen zijn gelegen op drie wooneilanden met elk zijn eigen sfeer en architectuurstijl. De ruimte in Eilands’ Eigen is zo verdeeld dat de overgang van
de dichte bebouwing van het bestaande Amstelveen langzaam en weidser overgaat in het prachtige en rustige akkerland. Vanaf verschillende punten heb je uitzicht over de weidse polder, waar je op sommige tijdstippen zelfs wild kunt spotten. En dat vanuit je eigen privétuin of vanaf je zonovergoten (balkon)terras!

Alleen bestemmingsverkeer
Een nieuwe wijk met alleen bestemmingsverkeer, dat is Eilands’ Eigen. Hier is de automobilist slechts te gast. De openbare inrichting houdt bewust rekening met buiten spelende kinderen en is autoluw, heeft drempels en smalle (soms doodlopende)
straatjes. De wijk is vergelijkbaar met een groot woonerf.

Ontmoeten
Op de drie wooneilanden in Eilands’ Eigen komen verschillende ontmoetingsplekken. In de groene buurtjes, op speelplekken en in buurthoven ontmoet je ongetwijfeld je buren. Dat is niet alleen erg gezellig, maar ook goed voor de samenhang in de wijk!

Tuinen
Niet alleen de huizen in Eilands’ Eigen worden prachtig en ruim, maar ook de privétuinen en terrassen zijn zeer riant. Bovendien kun je al tijdens de bouw starten met het aanleggen
van je privétuin. Zo kun je direct na oplevering meteen genieten van het weidse uitzicht vanuit je comfortabele tuinstoel van het weidse uitzicht. In het talud van alle achtertuinen die grenzen aan het water kun je op verschillende plekken vlonders laten plaatsen, waar je heerlijk kunt borrelen aan het water. Zie je het al voor je?

Lees meer
Highlights

J.C. van Hattumweg

Projectontwikkelaar: VORM Ontwikkeling BV
Buurt: De Scheg Oost
Postcode: 1187 ZN
Plaats: Amstelveen Zuid
Prijs: N.n.b.
Status: In voorbereiding
Bel of mail voor een
afspraak

020-3052662

Adres

A.J. Ernststraat 555
1082 LD Amsterdam

Meer informatie?

Heb je interesse in Eilands’ Eigen? Laat dan je gegevens achter en wij nemen contact met je op.