Duurzaam, modern en zeer luxe afgewerkt appartement van ruim 178m2 met dakterras van maar liefs 58m2 aan de Zeeburgerdijk in Amsterdam Oost. De woning heeft een indrukwekkende plafondhoogte van ruim 4 meter en beschikt over vijf slaapkamers en twee badkamers. En dat alles met een duurzame installatie en energielabel A, met als resultaat zeer lage stookkosten!

Dit stijlvolle en prachtig afgewerkt appartement bevindt zich op de derde woonlaag in De Oude Modeschool: een karakteristiek en ruim opgezet voormalig schoolgebouw met waanzinnig hoge plafonds (4,2m) en prachtige raampartijen uit 1969 en 1914, welke in 2018 volledig is gerenoveerd tot appartementencomplex. De woning is geheel duurzaam en gasloos ontwikkeld, heeft een Warmte Terugwin Installatie, wordt verwarmd met collectieve duurzame WKO-installatie’ betreft voor de vloerverwarming, -koeling en de levering van warm (tap)water, met een slimme thermostaat met meerdere zones. Het voormalig schoolgebouw is ruim opgezet met een gedeelde binnenplaats, grote galerijen die toegang geven tot de appartementen en ruime trappenhuizen. Ook beschikt het gebouw over volledig gemeubileerde gemeenschappelijk ruimtes zoals een dakterras van 35 m2, een gastenverblijf (logies) met badkamer van 12 m² en een multifunctionele studio/kantoor/werk/kook ruimte van maar liefst 88 m².

VvE
De Vereniging van Eigenaren bestaat uit 26 woningen en wordt professioneel beheerd door ‘De Kleine Wereld’. De VvE beschikt over zonnepanelen en een centrale grond warmtepomp waardoor de stookkosten erg laag zijn. De VvE beheert en exploiteert (kosten neutraal en voor eigen gebruik) de gemeenschappelijke ruimtes en voorzieningen. De servicekosten bedragen € 206,62 per maand voor de woning en het voorschot op de stookkosten bedraagt € 94,37 per maand.

OMGEVING
Dit appartement is gelegen aan in de bruisende Indische buurt en ligt dicht bij de Czaar Peterbuurt, Artis, Watergraafsmeer en Cruquiuseiland. Het Javaplein en de gezellige Javastraat liggen op loopafstand. Hier kun je terecht voor de dagelijkse boodschappen en er zijn diverse winkels en restaurants te vinden, waaronder o.a. restaurant De Wilde Zwijnen en het gezellige café Gijs de Rooy. Tevens zijn er in de omgeving zijn diverse scholen en kinderdagverblijven.

Er is een uitstekende verbinding met het openbaar vervoer: bus 65 richting Amsterdam Zuid en bus 22 richting Centraal Station stoppen om de hoek, en tramlijn 14 stopt op het Javaplein. Treinstation Muiderpoort ligt op enkele minuten fietsen en met de auto is de ring A10 binnen enkele minuten te bereiken.

INDELING
Begane grond: algemene toegang naar trappenhuis.

Derde verdieping: entree van de woning, ruime hal met veel inbouwkasten en garderobekast, woonkamer met gezellige leefkeuken en toegang tot het balkon, drie slaapkamers, badkamer voorzien van inloopdouche en dubbele wastafel, separaat toilet, trap naar vierde verdieping.

Vierde verdieping: ruime overloop/ werkkamer, twee slaapkamers waarvan één met aangelegen badkamer voorzien van ligbad, douche, dubbele wastafel en toilet, trap naar dakterras.

Vijfde verdieping: dakhuisje met praktische opbergkast, dakterras.

BIJZONDERHEDEN
* De woonoppervlakte bedraagt 177,90m2 (gemeten conform NEN 2580, er is een meetrapportage beschikbaar);
* Veel buitenruimte (Balkon; Dakterras van 58 m2)
* Hoge plafonds van 4,15m;
* Vloerverwarming en -koeling beneden;
* Zeer ruim opgezet met veel gedeelde ruimtes (gemeenschappelijke binnenplaats; meerdere gemeenschappelijke ruimtes);
* Veel inpandige bergruimte;
* Energielabel A;
* HR++ glas;
* De VvE bestaat uit 26 woningen en wordt professioneel beheerd. De servicekosten bedragen € 206,62 per maand voor de woning en het voorschot op de stookkosten bedraagt € 94,37 per maand;
* Gelegen op erfpachtgrond. Het huidige tijdvak loopt t/m 15 januari 2067, de huidige canon bedraagt € 2.531,63. Overstap naar eeuwigdurend is reeds bij de notaris gepasseerd en vastgeklikt op € 1.213,25;
* Bouwjaar 1969 en 1914;
* Oplevering in overleg.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Lees meer
Highlights

Zeeburgerdijk 112N

Wijk: Indische Buurt West Postcode: 1094 AJ Plaats: Amsterdam Prijs: € 1.400.000 k.k. Status: Beschikbaar
Woonoppervlakte: 178 m2 Kamers: 8
Bel of mail voor een
afspraak

020-3052662

Adres

A.J. Ernststraat 555
1082 LD Amsterdam

Start een zoekopdracht

Bezichtiging aanvragen

Heb je interesse in Zeeburgerdijk 112N – Amsterdam? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.