Stijlvol en perfect onderhouden appartement van ruim 61m2 in de gewilde buurt De Baarsjes! Dit appartement is werkelijk een plaatje, alle vertrekken zijn tot in de puntjes afgewerkt. De woning is in 2019 volledig + luxe gerenoveerd met onder andere extra isolatie, volledig voorzien van dubbel glas en energielabel C. De erfpacht bedraagt € 351,- per jaar t/m 2047 en is na 2047 eeuwigdurend vastgezet op € 543,40 per jaar.

Indeling:
Keurig verzorgd trappenhuis. Entree van de woning op de 1e verdieping; hal met toegang tot alle vertrekken. De woonkamer heeft mooie raampartijen aan zowel de voor- als achterkant, wat het een aangenaam lichte ruimte maakt. De wandradiatoren aan de voorkant zijn voorzien van een elegante houten ombouw waardoor het mogelijk is om in de vensterbanken te zitten, waar je zomers heerlijk van de zon kunt genieten en de bootjes over de gracht kunt zien varen. De open keuken bevindt zich aan de achterkant van het appartement, waar vanuit je via dubbele openslaande deuren toegang hebt tot het balkon gelegen op het oosten. Het appartement beschikt over twee slaapkamers waarvan 1 slaapkamer over een ingenieus uitklapbed beschikt, de luxe badkamer is voorzien van douche & dubbele wastafel, een separaat toilet en diverse inbouwkasten. Tevens is het gehele appartement voorzien van inbouwspotjes en voorzien van strak gestuukte wanden + plafonds. Daarnaast zijn originele kenmerken behouden gebleven; prachtige marmeren schouwen.

OMGEVING
In de directe omgeving is er een grote verscheidenheid aan winkels, supermarkten, leuke restaurants en uitgaansgelegenheden zoals o.a. De Hallen en de Ten Kate Markt. Om de hoek zitten bijvoorbeeld het gezellige Neef van Fred en Café Thuys. In slechts enkele minuten fietsen ben je in het centrum, op het Museumplein en het Leidseplein of sta je in het groen van het Vondelpark of Rembrandtpark. De tram- & bushaltes Admiraal de Ruijterweg en Willen de Zwijgerlaan zijn op loopafstand en de Ring A10 is binnen enkele minuten bereikt, waardoor je zeer snel op o.a. de A2, A4 en A9 bent. Parkeren is mogelijk middels een vergunning.

BIJZONDERHEDEN
* De woonoppervlakte bedraagt 61,30m2 (gemeten conform NEN 2580, er is een meetrapportage beschikbaar);
* Bouwjaar 1925;
* Energielabel C;
* De VvE bestaat uit 5 leden en is in eigen beheer, De servicekosten bedragen € 62,- per maand;
* Gelegen op erfpachtgrond. De erfpacht bedraagt € 351,- per jaar t/m 2047 en is na 2047 eeuwigdurend vastgezet op € 543,40 per jaar.
* Oplevering in overleg.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Lees meer
Highlights

Witte de Withstraat 140I

Wijk: Chassébuurt Postcode: 1057 ZJ Plaats: Amsterdam Prijs: € 500.000 k.k. Status: Verkocht
Woonoppervlakte: 61 m2 Kamers: 3
Makelaar Steven van der Weijden
Bel of mail voor een
afspraak

020-3052662

Adres

A.J. Ernststraat 555
1082 LD Amsterdam

Start een zoekopdracht

Bezichtiging aanvragen

Heb je interesse in Witte de Withstraat 140I – Amsterdam? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.