Ontdek de perfecte ligplaats voor jouw sloep in De Amsterdam op Oostenburg!
Wil je genieten van de Amsterdamse grachten, De Amstel en je eigen sloep veilig en stijlvol aanmeren? Dan hebben wij goed nieuws! In het splinternieuwe complex De Amsterdam op Oostenburg bieden wij nu exclusief aan onze relaties op Oostenburg unieke ligplaatsen te huur aan.

Een Veilige Haven voor Jouw Sloep.
De ligplaatsen zijn afgesloten, zodat je met een gerust hart je sloep kunt achterlaten. Bovendien zijn alle ligplaatsen uitgerust met een oplaadpunt, zodat je altijd klaar bent voor een nieuwe avontuurlijke vaartocht.

Gemak Binnen Handbereik.
De insteekhavens zijn speciaal ontworpen om het je zo comfortabel mogelijk te maken. Niet alleen met een handig oplaadpunt, maar ook met een watertap en een opbergkast, ben je altijd voorbereid op jouw avonturen op het water. Laad je sloep op voor je volgende reis, tap vers water af voor een verfrissende vaartocht en berg al je benodigdheden netjes op in je eigen opbergkast.

Ontdek De Amsterdamse Grachten en Meer.
Met jouw sloep veilig aangemeerd in De Amsterdam op Oostenburg, staan de prachtige Amsterdamse grachten, de majestueuze Amstel en ‘t IJ tot je beschikking. Geniet van de historische architectuur terwijl je door de iconische grachten glijdt of ervaar de vrijheid van de open wateren. De keuze is aan jou!

Beperkt Aantal Ligplaatsen – Reserveer Nu!

De ligplaatsen zijn beperkt! Deze unieke kans wil je niet aan je voorbij laten gaan. Maak je Amsterdamse ervaring compleet en reserveer nu een plek! Welkom aan boord bij De Amsterdam op Oostenburg!

Ontdek De Amsterdam op Oostenburg – Jouw Thuis aan het Water!
* Huurprijs: € 225,- per maand.
* Servicekosten: € 15,- per maand.
* Afmetingen: circa 6m diep en 3m breed.

Voor meer informatie:
Ramón Mossel Makelaardij o.g.
020-3052662 – [email protected]

Lees meer
Highlights

Willem Parelstraat ong

Postcode: 1018 KZ Plaats: Amsterdam Prijs: € 225,- per maand Status: Beschikbaar
Bel of mail voor een
afspraak

020-3052662

Adres

A.J. Ernststraat 555
1082 LD Amsterdam

Start een zoekopdracht

Bezichtiging aanvragen

Heb je interesse in Willem Parelstraat ong – Amsterdam? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.