Duurzame en lichte hoekwoning van 81m2 met zonnig terras van maar liefs 22m2, gelegen in het centrum van Amsterdam op eigen grond (dus geen erfpacht!). De woning wordt behangklaar opgeleverd met sanitair, en kan geheel naar eigen smaak afgewerkt worden.

Het appartement is gelegen in appartementencomplex De Groningen in de nieuwe stadswijk Oostenburg. Een robuust en stoer betonnen gebouw met veel lichtinval door indrukwekkende verdiepingshoge glazen puien. De woning is geheel duurzaam en gasloos ontwikkeld, wordt verwarmd door natuurlijke bronnen, heeft een Warmte Terugwin Installatie en heeft vloerverwarming en -koeling met een slimme thermostaat met meerdere zones. De zonnepanelen en slimme installaties zorgen voor extra comfort en minder energieverbruik. De EPC van het complex ligt zelfs onder de 0,2 wat resulteert in zeer lage stookkosten!

Het appartement ligt op de derde etage van het pand, gericht op het zuid-oosten. De living voelt door de vele raampartijen bijzonder licht aan en grenst aan het ruime terras. Door twee dubbele openslaande deuren is er een naadloze overgang tussen binnen en buiten, waardoor er optimaal genoten kan worden van de stadse sfeer en het uitzicht over het water.

Het appartement beschikt over twee goed formaat slaapkamers. Beide slaapkamers zijn voorzien van een badkamer en-suit en hebben toegang tot het terras. Een separaat toilet en interne berging zijn vanuit de hal toegankelijk.

In de onderbouw van het complex bevinden zich de gemeenschappelijke fietsenstalling en parkeergarage. Er is een mogelijkheid tot het kopen van een parkeerplaats in de garage voor € 100.000.

VvE
De maandelijkse VvE bijdragen worden geschat op € 134,43 per maand voor het appartement en € 52,20 voor de parkeerplaats. Deze bedragen zijn nog niet definitief en kunnen nog gewijzigd worden.

OMGEVING EN BEREIKBAARHEID
Oostenburg ligt in het centrum van Amsterdam, direct aan het water. Het is een gewilde, auto-luwe nieuwbouwwijk ontworpen door vooraanstaande Nederlandse architectenbureaus. De naastgelegen Monumentale Van Gendthallen worden momenteel getransformeerd tot een ontmoetingsplaats voor ondernemers die actief zijn op het gebied van kunst, technologie, innovatie en duurzaamheid. Diverse café-restaurants als Rose & Rita en Roest liggen op loopafstand en er zullen nog diverse horecagelegenheden bijkomen op Oostenburg.

In de naastgelegen Czaar Peterstraat zijn prettige winkels, horeca en speciaalzaken te vinden en tevens kunt u daar terecht voor de dagelijkse boodschappen. In een paar minuten fiets je in hartje centrum, maar ook met de auto zit je hier zo op de A10. Ook de ligging ten opzichte van het Centraal Station is gunstig en er stoppen diverse trams en bussen vlakbij.

INDELING
Begane grond: entree met toegang tot lift en trappenhuis.

Derde etage: toegang, hal met toegang tot alle vertrekken, woonkamer met aangelegen terras, slaapkamer met badkamer voorzien van wastafel en inloopdouche, slaapkamer met badkamer voorzien van inloopdouche, wastafel en toilet, separaat toilet, berging.

BIJZONDERHEDEN:
* Bouwjaar 2023;
* Wordt behangklaar opgeleverd, met sanitair;
* Energielabel A+++;
* Vloerverwarming en -koeling, Warmte Terugwin Installatie en zonnepanelen;
* EPC van 0,2;
* De woonoppervlakte bedraagt 81,40m2 (gemeten conform NEN 2580, er is een meetrapportage beschikbaar);
* Balkon op het zuid/westen van maar liefs 21,60m2;
* Twee slaapkamers met badkamer en suite;
* Mogelijkheid tot kopen van een parkeerplaats in de ondergelegen garage. De vraagprijs van de parkeerplaats bedraagt € 100.000;
* De maandelijkse VvE bijdragen worden geschat op € 134,43 per maand voor het appartement en € 52,20 voor de parkeerplaats. Deze bedragen zijn nog niet definitief en kunnen nog gewijzigd worden;
* Oplevering in overleg.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Lees meer
Highlights

Willem Parelstraat 20

Wijk: Oostelijke Eilanden/Kadijken Postcode: 1018 KZ Plaats: Amsterdam Prijs: € 795.000 k.k. Status: Verkocht
Woonoppervlakte: 81 m2 Kamers: 3
Bel of mail voor een
afspraak

020-3052662

Adres

A.J. Ernststraat 555
1082 LD Amsterdam

Start een zoekopdracht

Bezichtiging aanvragen

Heb je interesse in Willem Parelstraat 20 – Amsterdam? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.