Wat een leven!

Dit appartement is direct te bewonen, de oplevering kan op zeer korte termijn plaatsvinden.

De Houthaven is een heerlijke woonplek met alles wat Amsterdam te bieden heeft om de hoek. Door de bewoners wordt volop genoten van het IJ en is het genieten op de terrassen of binnen bij Karaat en Vessel.

Ruim en luxe appartement van 136 m2 met drie royale5015 slaapkamers en een privé parkeerplaats. Op het Wiborgeiland heb je aan de voor- en achterzijde uitzicht op water. Aan de voorzijde is de gracht al klaar, aan de achterzijde is dit hopelijk ook snel het geval (volgens planning eind 2022). Vanaf je balkon aan de voorzijde heb je uitzicht tot aan het IJ en Amsterdam Noord.

Deze gasloze woning is opgeleverd in 2020 en voorzien van o.a. HR++ glas, zonnepanelen en vloerverwarming en -koeling. Dit maakt de woning toekomstbestendig en staat garant voor een laag energieverbruik.

Omgeving:
De Houthaven biedt veel meer dan alleen wonen. Tal van creatieve bedrijven hebben zich al gevestigd in het gebied. Net als twee basisscholen, een middelbare school, een kinderdagverblijf, een buitenschoolse opvang, een zorgcentrum, een peuterspeelzaal, sportschool. Maar ook trendy bars, sfeervolle restaurants en gezellige terrassen aan het water.

De wijk grenzend aan de gezellige Spaarndammerbuurt heeft een perfecte ligging ten opzichte van de ring A10-west. Het Centraal Station en Station Sloterdijk liggen op 10 fiets minuten verwijderd.
Het Haarlemmerplein, Westerpark en De Jordaan zijn op slechts vijf fietsminuten afstand en ook het pontje naar Noord is dichtbij.

Indeling:
Wiborgeiland ligt aan de breedste gracht van de Houthavens, waardoor de straat en het trottoir extra breed zijn. Het is ook een erg lichte straat hierdoor. Via de entree aan de gracht of vanuit de parkeerkelder neem je de lift naar de 3e etage, waar de entree van de woning is.

De woonruimte op de 2e etage van dit waanzinnige appartement is één grote doorzonetage van 13 x 5,15 meter. Met balkon en vouwpui met uitzicht op de gracht aan de voorzijde (met middag- en avondzon) en een grote pui aan de achterzijde aan de gracht (in wording). Dit zorgt voor een te gekke beleving.
Het appartement is door de eerste eigenaars en bewoners luxe afgebouwd met gave materialen, zoals een visgraat parketvloer, een op maat gemaakte spijlenwand bij de trap en RVS Bolleboom keuken.

De centraal gelegen keuken is het middelpunt van het huis. De keuken heeft naast de gebruikelijke apparatuur (van Samsung en Bosch) een Quooker, een wijnkoeler en een vermaler in de afvoer van de spoelbak. De woonverdieping biedt verder meer dan voldoende ruimte voor een forse zithoek en thuiswerkplek.

Op de 1e etage zijn de slaapkamers. De slaapkamers zijn allen van zeer goed formaat. De hoofdslaapkamer heeft een op maat gemaakte inbouwkast van vloer tot plafond.

Slaapkamer 1: 5,15 x 4,22 meter.
Slaapkamer 2: 2,90 x 4,40 meter.
Slaapkamer 3: 2,15 x 3,22 meter.

De luxe badkamer is compleet wit afgewerkt, wat zorgt voor een serene rust in de badkamer. De badkamer is voorzien van een ligbad, inloopdouche en extra brede wastafel. Naast de badkamer is het separate toilet met fonteintje.

Onder de trap is een grote bergkast en naast de badkamer is een inloopkast met de nodige techniek en aansluiting voor wasmachine en -droger. Al met al is veel bergruimte in het appartement, in de kelder is aanvullend een privé berging van 5,6 m2.

Dit complex is zo ontworpen dat de woon- en slaapverdiepingen aan elkaar grenzen, zo is nog meer rust in het gebouw gewaarborgd, zelfs vergeleken met andere nieuwbouwcomplexen.

Kortom: een heerlijk luxe appartement met veel ruimte.

Bijzonderheden:
– Vraagprijs € 1.075.000,– k.k. inclusief parkeerplaats;
– Mogelijkheid stallen bakfiets op eigen parkeerplaats samen met een auto;
– Privé berging in de kelder;
– Woonoppervlakte 133 m2, ingemeten volgens NVM Meetinstructie;
– Energielabel A, onder andere volledig voorzien van stadsverwarming, HR++ glas, zonnepanelen (voor de VvE) en vloerverwarming en -koeling;
– Gelegen op gemeentelijke erfpachtgrond, canon per jaar bedraagt € 5.015,18 voor de woning;
– Deze canon wordt jaarlijs geïndexeerd o.b.v. inflatie minus 1% tot en met 15-10-2067;
– De jaarlijks betaalde canon is in veel gevallen fiscaal aftrekbaar, indien de woning het hoofdverblijf betreft;
– De canon voor de parkeerplaats is vooruitbetaald tot en met 15-10-2067;
– Verkoper heeft de overstap naar eeuwigdurende erfpacht onder de gunstige voorwaarden aangevraagd voor de woning en parkeerplaats;
– Actieve en financieel gezonde VVE;
– De maandelijkse servicekosten bedragen € 210,34 voor de woning en € 69,03 voor de parkeerplaats;
– Newomij is de professionele beheerder van de VvE. Via de website van de beheerder zijn alle ins and outs van de VvE inzichtelijk voor de eigenaren.
– Dit appartement is direct te bewonen, de oplevering kan op zeer korte termijn plaatsvinden.

Maak snel een afspraak voor een bezichtiging met ons kantoor. We leiden je graag persoonlijk rond.

De woning is ingemeten conform NVM Meetinstructie. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Lees meer
Highlights

Wiborgeiland 124

Wijk: Houthavens Postcode: 1014 ZC Plaats: Amsterdam Prijs: € 1.075.000 k.k. Status: Verkocht
Woonoppervlakte: 133 m2 Kamers: 4
Makelaar Gernant van Alphen
Bel of mail voor een
afspraak

020-3052662

Adres

A.J. Ernststraat 555
1082 LD Amsterdam

Start een zoekopdracht

Bezichtiging aanvragen

Heb je interesse in Wiborgeiland 124 – Amsterdam? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.