Licht twee kamer appartement van 62m2 met een fantastisch uitzicht op het water van het Westerdok! Energielabel A, bouwjaar 2007 met lift, de erfpacht is afgekocht tot 2054, een berging van 6 m2, gezamenlijke fietsenstalling én een zonnig gezamenlijk dakterras. Zeer centraal en rustig gelegen op steenworp afstand van de Jordaan. Wat wilt u nog meer?!

Indeling:
Gezamenlijke entree, middels trap of lift entree van de woning op de 1e verdieping. Hal met opbergkast, separaat toilet met fonteintje en berging waar onder andere de cv-ketel is gesitueerd. Woonkamer welke door de 4 ramen breed heerlijk licht is en met een prachtig uitzicht op het water van het Westerdok. Half-open keuken voorzien van vaatwasser, koel-vriescombinatie, oven en een inductie kookplaat. De slaapkamer is aan de voorzijde gelegen. De badkamer beschikt over een inloopdouche, wastafel en de wasmachine-drogeraansluiting. De gehele woning is voorzien van een fraaie eikenhouten vloer. Met de lift kunt u naar de bovenste verdieping waar zich het gezamenlijke dakterras bevindt. Een heerlijke plek om van het fraaie uitzicht over de stad en de zon te genieten. Op de begane grond van het gebouw beschikt u over een ruime berging van 6 m2 + een gezamenlijke fietsenstalling.

Omgeving:
Het Westerdokseiland is één van de populairste locaties in Amsterdam; het ligt aan de rand van de Jordaan en heeft een moderne binnenhaven met open vaarverbinding naar het IJ en de Prinsengracht. Op een steenworp afstand bevinden zich de grachtengordel, de Westelijke eilanden (Bickers-, Prinsen- en Realeneiland), het Centraal Station, de Noordermarkt, de Haarlemmerbuurt en het Westerpark. De directe omgeving heeft veel gezellige cafés en restaurants. Voor de dagelijkse boodschappen bevindt zich op loopafstand één van de leukste winkelstraten van Amsterdam: de Haarlemmerstraat en er zijn meerdere een biologische markten in de buurt. Het Westerdok is uitstekend te bereiken via de Ring West en Ring Oost. Het Centraal Station is op loopafstand met metro, trein en busverbindingen. Schiphol is in 20 treinminuten te bereiken.

Bijzonderheden:
– Nen 2580 meetrapport aanwezig;
– Oplevering in overleg, kan snel;
– Energielabel A;
– Bouwjaar 2007;
– Ruime berging van 6m2 + gezamenlijke fietsenstalling;
– Gezamenlijk dakterras met waanzinnig uitzicht over de stad;
– Erfpacht afgekocht tot en met 15 december 2054. Aanvraag eeuwigdurende erfpacht onder de gunstige voorwaarden gedaan en daardoor gunstige afkoopmogelijkheden;
– Actieve en financieel gezonde VVE. De servicekosten bedragen € 160,67 Per maand. Het beheer wordt door Munnik VVE beheer. Meerjarenonderhoudsplan (MJOP) aanwezig.

De woning is ingemeten conform NVM Meetinstructie. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Lees meer
Highlights

Westerdok 8

Wijk: Haarlemmerbuurt Postcode: 1013 BH Plaats: Amsterdam Prijs: € 525.000 k.k. Status: Beschikbaar
Woonoppervlakte: 62 m2 Kamers: 2
Makelaar Steven van der Weijden
Bel of mail voor een
afspraak

020-3052662

Adres

A.J. Ernststraat 555
1082 LD Amsterdam

Start een zoekopdracht

Bezichtiging aanvragen

Heb je interesse in Westerdok 8 – Amsterdam? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.