Waanzinnig uitzicht, ruimte en comfort, dat biedt dit fraaie nieuwbouw appartement van circa 110 m2 met 2 ruime slaapkamers, een zonnig terras en lift. Door de ligging op de 5e etage en de grote raampartijen van vloer tot plafond, heeft u spectaculair uitzicht over de binnenstad. De woning wordt gemeubileerd verhuurd, waardoor u het appartement direct kunt betrekken. Een af te sluiten garagebox maakt onderdeel uit van het appartement.

De woning is gelegen op het Westerdokseiland, waar u een perfecte combinatie heeft van rustig wonen met vrij uitzicht en tegelijkertijd in 5 minuten naar de Noordermarkt en Haarlemmerstraat loopt. Hier vindt u tal van prettige winkels, supermarkten en horecazaken. Diverse buslijnen stoppen op een paar minuten lopen en ook het Amsterdam Centraal ligt vlakbij. Met de auto is de ligging eveneens ideaal, binnen 10 minuten rijdt u op de A-10. Parkeren kan eventueel in de afgesloten parkeerbox in de onderbouw.

INDELING:
Via de lift of trap bereikt u de 5e etage:
Ruime hal met toegang tot alle vertrekken. Garderobekast, toilet met fontein. Riante woonkamer met open keuken voorzien van alle gewenste inbouwapparatuur. Door grote raampartijen is de woning heerlijk licht. Vanuit de woonkamer is het balkon bereikbaar, waar u ’s middags en ’s avonds van de zon kunt genieten. Bovendien heeft u hier prachtig panoramisch uitzicht over de stad. Beide slaapkamers zijn ruim van formaat. De luxe badkamer beschikt over een ligbad, douche, wastafel, aparte douche en tweede toilet. Er is een grote berging met een extra koelkast en veel opbergruimte. Tevens is er een aparte berging voor de wasmachine en droger. Het hele appartement is keurig geschilderd en voorzien van een luxe laminaatvloer met vloerverwarming.

Tot slot is er in de onderbouw nog een ruime afgesloten parkeergarage beschikbaar.

BIJZONDERHEDEN:
– Beschikbaar per 01-05-2024;
– Huurperiode minimaal 12 maanden en vervolgens voor onbepaalde tijd;
– Huurprijs appartement € 2.900,– per maand inclusief parkeergarage, exclusief nutsvoorzieningen, internet en gebruikersbelastingen;
– Niet geschikt voor studenten en/of woningdelers;
– Waarborgsom ter grootte van 2 maanden huur;
– Deze woning wordt aangeboden door een MVA gecertificeerde makelaar.

******************************************************************************************

De woning is ingemeten conform NVM Meetinstructie. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Huurder heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verhuurder. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Lees meer
Highlights

Westerdok 410+PP

Wijk: Haarlemmerbuurt Postcode: 1013 BH Plaats: Amsterdam Prijs: € 2.900,- per maand Status: Verhuurd
Woonoppervlakte: 110 m2 Kamers: 3
Makelaar Gernant van Alphen
Bel of mail voor een
afspraak

020-3052662

Adres

A.J. Ernststraat 555
1082 LD Amsterdam

Start een zoekopdracht

Bezichtiging aanvragen

Heb je interesse in Westerdok 410+PP – Amsterdam? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.