Zeer gunstig gelegen studio met Frans balkon gelegen op de 5e verdieping in het populaire gebouw Villa Mokum nabij de Amstel en Amstel trein en metrostation Spaklerweg.

De studio is perfect voor studenten, starters of als pied-a-terre.

Wonen in deze studio is een zeer comfortabele en totale Amsterdamse beleving. De beleving van de deels gemeubileerde studio, de nabijheid van de stadsvoorzieningen (op loop- of fietsafstand) en een metrostation aan de overkant dragen hieraan bij. Met de metro bent u letterlijk binnen enkele minuten in alle delen van de stad, zoals de Zuidas en het centrum.

Alle faciliteiten zijn aanwezig in de omgeving. Dagelijkse boodschappen en winkels en daarnaast zijn het park aan de Amstel, de Pijp, de Zuidas en de grachtengordel op korte afstand. Er is een supermarkt op de begane grond van het gebouw

Er zijn meerdere gedeelde dakterrassen in het gebouw die onlangs volledig zijn vernieuwd met mooi houten meubilair. Beneden is een algemene binnentuin voor de bewoners van Villa Mokum.

Het appartementencomplex heeft een fietsenstalling met recht op 2 stallingsplaatsen voor het appartement.

Bijzonderheden:
– Woonoppervlakte 28 m2 (NVM meetrapport);
– Volledig geïsoleerd, vloerverwarming, energielabel A;
– Videofooninstallatie;
– Energielabel A;
– Dubbele isolerende HR- beglazing;
– Gebouw met lift;
– Frans balkon, gedeeld dakterras, algemene binnentuin;
– Inclusief twee plaatsen in de fietsenstalling;
– Erfpachtcanon € 2215,35 per jaar, jaarlijks geïndexeerd tot 30-09-2061;
– Servicekosten € 52 per maand;
– WOZ-waarde € 268.000, — per 1-1-2022;
– Professioneel beheerde VvE;
– Huismeester, MJOP en goede reserve;
– Beschikbaar per direct.

Maak snel een afspraak voor een bezichtiging met ons kantoor. We leiden je graag rond in dit appartement.

De woning is ingemeten conform NVM Meetinstructie. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Lees meer
Highlights

Welnastraat 485

Wijk: Omval/Overamstel Postcode: 1096 GJ Plaats: Amsterdam Prijs: € 275.000 k.k. Status: Beschikbaar
Woonoppervlakte: 28 m2 Kamers: 1
Makelaar Judith Lezer
Bel of mail voor een
afspraak

020-3052662

Adres

A.J. Ernststraat 555
1082 LD Amsterdam

Start een zoekopdracht

Bezichtiging aanvragen

Heb je interesse in Welnastraat 485 – Amsterdam? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.