Ruim en goed ingedeeld appartement van 110m2 met 2 slaapkamers en balkon op het zuiden gelegen in het groene en ideaal gelegen Amsterdam Buitenveldert. Deze voormalige huurwoning ligt op de 11e verdieping en heeft werkelijk een fenomenaal uitzicht! Het is volledig naar eigen smaak te renoveren, heeft de optie tot het creëren van 3 ruime slaapkamers en de erfpacht is afgekocht tot maar liefst 2091!

OMGEVING
De woning ligt naast het Amstelpark met daarachter gelegen de Amstel. Het Amsterdamse Bos, De Zuidas, basis- en middelbare scholen, Internationale School, Vrije Universiteit van Amsterdam, VU medisch centrum, diverse sportverenigingen, medische voorzieningen en openbaar vervoer zijn allemaal op zeer korte afstand. Winkelcentrum Gelderlandplein met z’n fijne winkelbeleving, exclusieve shops en horeca ligt zelfs op loopafstand.

Met de auto zit je in een enkele minuut op de ring A10 en treinstation RAI met diverse bus- en tramverbindingen ligt om de hoek. Er is volop parkeergelegenheid voor de deur en momenteel krijgt u hier zonder wachttijd 2 parkeervergunningen.

INDELING
Begane grond: gemeenschappelijke entree met toegang tot lift en trappenhuis.

Elfde verdieping (negende woonlaag): toegang tot woning, hal met toegang tot alle vertrekken, doorzon woonkamer en toegang tot het balkon, keuken, twee slaapkamers, badkamer voorzien van ligbad met douche en wastafel, separaat toilet.

De externe berging van ca. 8m2 bevindt zich in de onderbouw.

BIJZONDERHEDEN
* De woonoppervlakte bedraagt 109,60m2 (er is een meetrapport beschikbaar);
* Externe berging in de onderbouw;
* Mogelijkheid tot het creëren van 3 slaapkamers;
* Dubbel glas;
* Energielabel C;
* Parkeren d.m.v. vergunningsstelsel, momenteel zijn 2 parkeervergunningen zonder wachttijd te verkrijgen;
* Additionele garagebox beschikbaar in het gebouw Weerdestein I voor een prijs van € 80.000,-. De garagebox is 4.11m breed (doorgang voor auto is 3,52m) bij 5,96m diep bij 2,96m hoog (doorgang voor auto is 2m). De garagebox beschikt over water en elektra;
* Gezonde VvE welke professioneel beheerd wordt door Stedeplan. De maandelijkse servicekosten bedragen € 213,08 per maand exclusief voorschot stookkosten;
* Ouderdoms-, niet-bewonings- en asbestclausule van toepassing;
* Wordt verwarmd d.m.v. blokverwarming. Het maandelijkse voorschot op de stookkosten bedraagt € 149,-;
* Gelegen op erfpachtgrond. Het huidige tijdvak is afgekocht en loopt t/m 2091. De aanvraag voor overstappen naar eeuwigdurend is onder de gunstige voorwaarden gedaan;
* Projectnotaris Hemwood;
* Oplevering in overleg.

De woning is ingemeten conform de NVM meetinstructie. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Lees meer
Highlights

Weerdestein 63

Wijk: Buitenveldert-Oost Postcode: 1083 GD Plaats: Amsterdam Prijs: € 575.000 k.k. Status: Beschikbaar
Woonoppervlakte: 110 m2 Kamers: 4
Bel of mail voor een
afspraak

020-3052662

Adres

A.J. Ernststraat 555
1082 LD Amsterdam

Start een zoekopdracht

Bezichtiging aanvragen

Heb je interesse in Weerdestein 63 – Amsterdam? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.