Goed ingedeeld appartement van 54m2 met 1 slaapkamer en groot balkon op het zonnige zuiden. De woning ligt aan het Gijsbrecht van Aemstelpark met prachtig groen uitzicht. Deze voormalige huurwoning is volledig naar eigen smaak te renoveren, beschikt over een ruime berging en de erfpacht is afgekocht tot maar liefst 2091!

OMGEVING
De woning ligt aan/naast het gezellige Amstelpark met daarachter gelegen de Amstel. Winkelcentrum Gelderlandplein met diverse exclusieve shops en winkels voor de dagelijkse boodschappen ligt op loopafstand en met enkele minuten fietsen ben je in de Scheldestraat waar een divers aanbod aan gezellige horeca en winkels zich bevindt. Het Amsterdamse Bos, De Zuidas en diverse sportverenigingen zijn allemaal op zeer korte afstand.

Met de auto zit je in een enkele minuut op de ring A10 en treinstation RAI met diverse bus- en tramverbindingen ligt om de hoek. Er is volop parkeergelegenheid voor de deur en momenteel krijg je hier zonder wachttijd 2 parkeervergunningen.

INDELING
Begane grond: gemeenschappelijke entree met toegang tot lift en trappenhuis.

Derde verdieping (eerste woonlaag): toegang tot woning, hal met toegang tot alle vertrekken, woonkamer met open keuken en toegang tot het balkon, slaapkamer met toegang tot het balkon, badkamer voorzien van ligbad en wastafel, separaat toilet met fonteintje.

De externe berging van ca. 4m2 bevindt zich in de onderbouw.

BIJZONDERHEDEN
* De woonoppervlakte bedraagt 53,80m2 (er is een meetrapport beschikbaar);
* Externe berging in de onderbouw;
* Dubbel glas;
* Energielabel C;
* Parkeren d.m.v. vergunningsstelsel, momenteel zijn 2 parkeervergunningen zonder wachttijd te verkrijgen;
* Gezonde VvE welke professioneel beheerd wordt door VT2000. De maandelijkse servicekosten bedragen € 132,44 per maand exclusief voorschot stookkosten;
* Ouderdoms-, niet-bewonings- en asbestclausule van toepassing;
* Gelegen op erfpachtgrond. Het huidige tijdvak is afgekocht en loopt t/m 2091. De aanvraag voor overstappen naar eeuwigdurend is onder de gunstige voorwaarden gedaan;
* Projectnotaris Hemwood;
* Oplevering in overleg.

De woning is ingemeten conform de NVM meetinstructie. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Lees meer
Highlights

Weerdestein 145

Wijk: Buitenveldert-Oost Postcode: 1083 GK Plaats: Amsterdam Prijs: € 325.000 k.k. Status: Onder bod
Woonoppervlakte: 54 m2 Kamers: 2
Makelaar Steven van der Weijden
Bel of mail voor een
afspraak

020-3052662

Adres

A.J. Ernststraat 555
1082 LD Amsterdam

Start een zoekopdracht

Bezichtiging aanvragen

Heb je interesse in Weerdestein 145 – Amsterdam? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.