Licht 2-kamer woning (ca. 44m²) in een geweldige buurt! Op de tweede verdieping van een kleinschalig complex bieden wij deze leuke woning met twee balkons en een berging op de begane grond aan. Tevens heeft u toegang tot de gemeenschappelijke groene binnentuin.

Indeling: hal/entree met toegang tot de woonkamer. In de woonkamer zijn de aansluitingen voor de keuken (dient nog te worden geplaatst door koper). Vanuit de woonkamer is het balkon bereikbaar aan de straatzijde.
De slaapkamer is gelegen aan de achterzijde en heeft toegang tot het tweede balkon.
De badkamer met douche, toilet, wastafel en wasmachine-aansluiting ligt centraal in het midden.

Tevens is er een berging op de begane grond.

De Wagenaarstraat is gelegen in stadsdeel Oost nabij de Dappermarkt, openbaar vervoer, hogeschool en universiteit. Ook zijn er veel leuke restaurants en cafés in de buurt. De Dappermarkt is één van de beste en meest populaire markten van Amsterdam waar je voor de dagelijkse boodschappen terecht kunt! Op de fiets ben je in 10 minuten in hartje centrum.

Bijzonderheden:
-De bijdrage aan de Vereniging van Eigenaren is Euro 96,73 per maand;
-De algemene bepalingen 2000 voor erfpacht zijn hier van toepassing. De erfpachtcanon is afgekocht tot en met 15 februari 2030. Er is geen tijdige aanvraag gedaan voor de afkoop van eeuwigdurende erfpacht;
-Energielabel B;
-Houten kozijnen met dubbel glas;
-Anti – speculatiebeding voor 2 jaar van toepassing;
-Ouderdomsclausule, zelfbewoningsclausule, niet bewoners clausule van toepassing;
-Vaste notaris: Spier & Hazenberg. De notariële kosten ten behoeve van de koopakte en levering zijn voor rekening van koper;
-Oplevering kan snel.

De Key. Goed wonen sinds 1868.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

The property has been measured according to NEN2580. These measurement guidelines are designed to ensure that measurements are made in a uniform way in terms of useable floor area. These guidelines do not exclude the possibility of differences in measurements due to, for example, differences in interpretation, rounding or limitations when making the measurements.
This information has been compiled with due care and attention by our office. However, we cannot accept liability for any omissions or inaccuracies, or the consequences thereof. All sizes and dimensions are indicative. The buyer remains responsible for verifying all matters that are of importance to him/her. Our office is the real estate agency for the vendor of this property. We advise you to approach an NVM/MVA real estate agent to assist you with their expertise during purchasing. If you choose not to make use of professional guidance, this is deemed to mean that you consider your legal expertise sufficient to handle all associated matters. The General Conditions for Consumers of the NVM are applicable.

Lees meer
Highlights

Wagenaarstraat 461

Wijk: Dapperbuurt Postcode: 1093 CN Plaats: Amsterdam Prijs: € 325.000 k.k. Status: Verkocht
Woonoppervlakte: 44 m2 Kamers: 2
Makelaar Judith Lezer
Bel of mail voor een
afspraak

020-3052662

Adres

A.J. Ernststraat 555
1082 LD Amsterdam

Start een zoekopdracht

Bezichtiging aanvragen

Heb je interesse in Wagenaarstraat 461 – Amsterdam? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.