Perfect gelegen hoek- appartement op de 2e etage, met groot terras op het zuiden, van een goed onderhouden complex. Het complex ligt in een groene parkachtige tuin, vanuit de woning kijk je uit op de bomen en gazon in de omgeving.

Gelegen op eigen grond, voorzien van isolatieglas en in een kleinschalig appartementencomplex.

De woning is gelegen in een autoluwe woonwijk van Duivendrecht-Centrum die zich kenmerkt door de ruime opzet. De buurt is zeer in trek vanwege de centrale ligging. Binnen 15 fietsminuten en 5 minuten met de auto bent u in Amsterdam. Verder bent u in een mum van tijd bij diverse sportaccommodaties, het winkelcentrum (om de hoek) met divers winkelaanbod waaronder een PostNL kantoor, bibliotheek, Plus supermarkt en Kruidvat. Ook zijn er diverse eetgelegenheden.

Tevens zijn er scholen in de omgeving en het NS-station. Met voldoende parkeergelegenheid en diverse uitvalswegen in de buurt (A1, A2, A10) is de bereikbaarheid uitstekend.

INDELING;

Via het algemene trappenhuis, entree op de tweede etage. Royale hal met toegang tot alle vertrekken en veel bergkasten (waaronder een garderobekast en een inloopkast voor de wasmachine- en droger).

Woonkamer met hoekligging. Schuifdeur naar het terras op het zuiden. Naastgelegen lichte keuken met diverse inbouwapparatuur. Ook vanuit de keuken bereik je het terras. Twee slaapkamers met grote ramen in de zijgevel. Slaapkamer 1 circa 2,3 x 3,8 m en slaapkamer 2 circa 3,0 x 3,8 m. Separaat toilet met fontein. Badkamer met douche, wastafelmeubel en radiator. Door de vele ramen komt er veel licht de woning binnen. Het uitzicht op de groene omgeving is heerlijk rustgevend.

Uw auto kunt u gratis parkeren op eigen terrein van de VVE.

Kom en maak snel een afspraak met ons kantoor om dit appartement zelf te bekijken.

Bijzonderheden

– Uitzicht op het groen;
– Bouwjaar circa 1970;
– Grotendeels voorzien van dubbel glas (m.u.v. de keuken);
– Woonoppervlakte 80 m², exclusief 9 m2 balkon;
– 2 slaapkamers, mogelijkheid voor 3 slaapkamers;
– Energielabel E;
– Eigen grond, dus geen erfpacht;
– Privé berging (7 m2) op de begane grond;
– Gemeenschappelijke fietsenberging op de begane grond;
– Verwarming middels blokverwarming;
– Warm water via elektrische boiler (eigendom);
– Levering in overleg;
– Servicekosten € 250,– per maand (inclusief voorschot stookkosten € 45,– per maand);
– Servicekosten € 43,– per maand voor de gemeenschappelijke tuin;
– Goed onderhouden complex, professioneel beheerde VvE;
– VvE voor de appartementen en een coöperatieve VvE voor de tuin rondom de complexen;
– Oplevering in overleg, kan op korte termijn.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Lees meer
Highlights

Waddenland 8

Wijk: Ouder-Amstel Postcode: 1115 XA Plaats: Duivendrecht Prijs: € 400.000 k.k. Status: Verkocht
Woonoppervlakte: 80 m2 Kamers: 3
Makelaar Judith Lezer
Bel of mail voor een
afspraak

020-3052662

Adres

A.J. Ernststraat 555
1082 LD Amsterdam

Start een zoekopdracht

Bezichtiging aanvragen

Heb je interesse in Waddenland 8 – Duivendrecht? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.