NIEUW!

Heerlijk licht 2-kamer appartement van 27 m2 met balkon én met de mogelijkheid tot het creëren van extra vierkante meters. De woning is gelegen op een toplocatie in de Rivierenbuurt en om de hoek van de Pijp in Amsterdam Zuid. Het appartement is gelegen op de vierde verdieping. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich een heerlijk zonnig balkon op het westen. Het appartement is recent onder gesplitst, nog naar eigen wens in te richten en tevens kunt u zelf nog de puntjes op de i zetten.

INDELING
Middels de gemeenschappelijke entree bereikt u de vierde verdieping, vanuit de hal is er toegang tot alle vertrekken. Aan de achterzijde is de slaapkamer en woonkamer/ keuken gelegen. De keuken kan naar eigen smaak worden uitgezocht en geplaatst. Vanuit beide ruimtes bereikt u het balkon. Het balkon is gelegen op het westen. Doordat de andere woningen ver weg gelegen zijn heeft u hier veel privacy. De badkamer is voorzien van een toilet, wastafel en douche.

De woning beschikt over een nette houten vloer.

OMGEVING
De vele aanwezige voorzieningen, die slechts op enkele minuten van de eigen voordeur in de Maasstraat, Scheldestraat en Rijnstraat zijn, maakt deze locatie een geweldige plek om te wonen. De diversiteit aan winkels, horeca en speciaalzaken geven kleur aan deze fijne plek. Diverse basis- en middelbare scholen, prachtige parken, zoals het Beatrixpark, Sarphatipark en Amstelpark, sportverenigingen en medische voorzieningen zijn allemaal op loopafstand. Bus en tramverbindingen bevinden zich op slechts een paar minumten lopen en de rest van de stad is eenvoudig bereikbaar met de fiets en via de Noord-Zuidlijn, station Amstel, station RAI en de vele uitvalswegen zoals de A10 en A2. De Zuidas, Vrije Universiteit van Amsterdam, VU medisch centrum en het Gelderlandplein zijn op fietsafstand.

BIJZONDERHEDEN
-De canon staat vast voor 25 jaar en bedraagt €777,05 per jaar en wordt na 25 jaar aangepast , het huidige tijdvak loopt tot 06-09-2056. De aanvraag onder de gunstige voorwaarden is gedaan.
-Volgens en voor de vergunning van de gemeente dient de koper de volgende zaken nog te doen: plaatsen/installeren keuken, plaatsen/installeren meterkast, plaatsen/installeren CV ketel, afsplitsen elektra van tweede en vierde verdieping (samen met eigenaar, kosten voor eigenaar) documenten op te vragen bij ons op kantoor;
-De woonoppervlakte bedraagt 27 m2 exclusief balkon van 6 m2. (gemeten conform NEN 2580, er is een meetrapportage beschikbaar);
-Balkon op het westen;
-Beschermd stadgezicht – Plan Zuid van Berlage;
-Kleinschalige, maar actieve VvE, met een maandelijkse bijdrage van € 56,– per maand;
-Vrijwel altijd parkeergelegenheid voor de deur;
-Balkon op het Westen;
-Oplevering in overleg, kan snel.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Lees meer
Highlights

Waalstraat 102-4A

Wijk: Scheldebuurt Postcode: 1079 EB Plaats: Amsterdam Prijs: € 250.000 k.k. Status: Verkocht
Woonoppervlakte: 27 m2 Kamers: 2
Makelaar Judith Lezer
Bel of mail voor een
afspraak

020-3052662

Adres

A.J. Ernststraat 555
1082 LD Amsterdam

Start een zoekopdracht

Bezichtiging aanvragen

Heb je interesse in Waalstraat 102-4A – Amsterdam? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.