Duurzaam, high end afgewerkt, nieuwbouwappartement van 50m2 met terras van meer dan 12 m2, over de gehele breedte van de woning.

Dit heerlijke appartement ligt in een modern appartementencomplex in de waterrijke en autoluwe wijk Oostenburg in het Centrum van Amsterdam.

Het appartement is gelegen op eigen grond, dus geen erfpacht. Het luxe appartementencomplex genaamd De Keizer heeft een grote gemeenschappelijke roof top garden met waanzinnig uitzicht over de stad.

Beter wordt het niet.

Het appartement beschikt over energielabel A++ en is gelegen op eigen grond. Het complex heeft ook nog eens een groot gemeenschappelijk dakterras.

Gebouwd in 2021 is de woning geheel duurzaam en gasloos gebouwd. Het appartement beschikt over een Domotica systeem, HR++ glas, vloerverwarming- en koeling en een slimme thermostaat.

Deze woning is helemaal klaar voor de toekomst.

Locatie
De huidige bewoners weten het al. Op Oostenburg ervaar je de lusten van Amsterdam, zonder de lasten. Het is een hele fijne, rustige woonomgeving, midden in de stad.

Het omringende water geeft een gevoel van vrijheid. In de buurt zijn veel leuken (horeca)voorzieningen te vinden. Oostenburg bevindt zich op een ideale locatie in het centrum, tussen de Plantagebuurt en Oostelijke Eilanden. Om de hoek ligt de Czaar Peterstraat waar je veel ambachtelijke winkeltjes, ateliers, koffietentjes, maar ook supermarkten en sportfaciliteiten vindt.

Winkelcentrum Brazilië en Oostpoort liggen op enkele minuten fietsafstand. Op loopafstand liggen fijne plekken als Brouwerij ’t IJ, dierentuin Artis, de Hortus Botanicus, de Dappermarkt en de gezellige Javastraat, die bekend staat om zijn gezellige horeca en street food.

De verbinding met het openbaar vervoer is uitstekend met verschillende bus- en tramlijnen op enkele minuten loopafstand en het Centraal Station met diverse trein-, tram- en busverbindingen op slechts een paar minuten fietsen. Met de auto ben je met een paar minuten op de ringweg A10. Je auto parkeer je in de garage van Q-park. Als bewoner is een plaats voor je gereserveerd tegen bewonerstarief.

Indeling
Begane grond: gemeenschappelijke entree met videocamera, toegang tot fietsenstalling van het complex, lift en trappenhuis.

Tweede verdieping: entree naar de woning, hal met toegang tot alle vertrekken.

Wat opvalt is dat het appartement uitzonderlijk breed is, met een breedte van meer dan 8 meter. Dit maakt het appartement anders dan veel standaard woningen. Ook is de lichtinval hierdoor erg goed.

Woonkamer met luxe open keuken van Poggenpohl met Siemens en Smeg inbouw-apparatuur en toegang middels twee paar openslaande deuren tot het prachtige terras over de gehele breedte van het appartement. Het terras is ongeveer 8 x 1,5 meter. De open en toch beschutte buitenruimte vergroot je woning met bijna een kwart, een waanzinnige toevoeging.

Slaapkamer met inbouwkast en wederom openslaande deuren naar het terras. Luxe badkamer voorzien van grote inloopdouche en wastafelmeubel. Separaat toilet met fontein. Meterkast en aparte bergruimte met wasmachine- en drogeraansluiting.

Op het dak van het complex is een gemeenschappelijke daktuin, met prachtige beplanting en verlichting. Het uitzicht is erg mooi overdag, in de avond en nacht. Een heerlijke privé plantsoen op je eigen dak.

Kortom: een super appartement, op een prachtige plek, midden in de stad.

Bijzonderheden
– Rustige, waterrijke woonlocatie in Centrum van Amsterdam
– Woonoppervlakte 49,50m2 volgens NVM Meetinstructie
– Terras 12,30 m2 (8 meter breed, 1,5 meter diep)
– Appartementencomplex De Keizer met luxe daktuin met uitzicht over Amsterdam
– Gelegen op eigen grond, dus geen erfpacht
– Nieuw gebouwd 2021, energielabel A++, zeer lage energielasten
– HR++ glas, vloerverwarming en –koeling, Domotica systeem
– High end afgewerkt, luxe badkamer, Poggenphol keuken met Siemens en Smeg apparatuur –
– Gemeenschappelijke fietsenstalling
– Gezonde en professioneel beheerde VvE
– Servicekosten € 125,– per maand
– Parkeren kan in de garage van Q-park voor bewonerstarief
– Oplevering in overleg, kan snel.

Maak snel een afspraak met ons kantoor voor een bezichtiging. We leiden je graag persoonlijk rond.

De woning is ingemeten conform NVM Meetinstructie. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Lees meer
Highlights

VOC-kade 48

Wijk: Oostelijke Eilanden/Kadijken Postcode: 1018 LG Plaats: Amsterdam Prijs: € 525.000 k.k. Status: Beschikbaar
Woonoppervlakte: 50 m2 Kamers: 2
Bel of mail voor een
afspraak

020-3052662

Adres

A.J. Ernststraat 555
1082 LD Amsterdam

Start een zoekopdracht

Bezichtiging aanvragen

Heb je interesse in VOC-kade 48 – Amsterdam? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.