4-kamer woning gelegen op de 1e verdieping van 110m2 met een eigen opgang en een heerlijk zonnig balkon over de volledige breedte van de woning. Momenteel beschikt de woning over 2 ruime slaapkamers maar op eenvoudige wijze zijn er 3 slaapkamers te realiseren. De ligging aan het Victorieplein, in een prachtig jaren ’30 pand, is ideaal te noemen; hartje Rivierenbuurt met de Rijnstraat, de Maasstraat, de Amstel en de Noord-Zuid lijn halte allen om de hoek gelegen.

Grijp deze kans om jouw droomhuis te creëren op een toplocatie in Amsterdam!

Indeling;
Eigen entree, tochtportaal, hal met bergkast en toegang tot alle vertrekken, slaapkamer (4.53×2.99) met inbouwkast aan de voorzijde gelegen (deze kamer is eenvoudig in twee kamers te verdelen), woonkamer en-suite voorzien van originele schouw, en-suite deuren met kastruimte, een sfeervolle erker en een fijne plafondhoogte van 2.80m. Dichte keuken met onder andere de cv-ketel, separaat toilet met fonteintje, ruime slaapkamer (3.37×5.06) aan de achterzijde met inbouwkast, badkamer met ligbad, wastafel en douche. Vanuit de eetkamer en de keuken is er toegang tot het heerlijke, zonnige balkon gelegen op het Westen.

Omgeving:
Het appartement ligt aan het groene en brede Victorieplein in de Rivierenbuurt, in een karakteristiek pand in Amsterdamse school stijl. Bovendien heb je hier veel privacy door de grote afstand tot de overzijde. Direct om de hoek vind je de Rijnstraat met een keur aan winkels, speciaalzaken en prettige horecazaken. Een hapje eten bij Troef, een drankje bij de Rijnbar, pizza bij La Maria of toch langs traiteur Eatalia ligt binnen handbereik. In een paar minuten loop je naar de Amstel en het Martin Luther Kingpark (bekend van De Parade) en met de fiets ben je zo in de binnenstad of De Pijp.
Logistiek gezien is de ligging ideaal te noemen tussen de treinstations RAI en Amstel en diverse trams en bussen voor de deur. Zo ben je snel op de Zuidas en Schiphol. Met de auto zijn de A2, A4 en A10 snel bereikbaar en er is volop parkeergelegenheid voor de deur.

Bijzonderheden;
– Woonoppervlakte 110m2 exclusief het balkon van 6,4 m2 conform NVM meetrapport;
– Jaren ’30 met authentieke details;
– Hoge plafonds circa 2.80 m;
– VVE wordt beheerd door Velzel VVE Beheer;
– De servicekosten bedragen € 335,77 per maand;
– Energielabel G;
– De erfpachtcanon bedraagt € 1.369,63 per jaar en wordt 5-jaarlijks geïndexeerd waarbij het huidige tijdvak eindigt op 30 juni 2025. Mogelijkheid om onder de gunstige voorwaarde de erfpacht eeuwigdurend af te kopen of vast te klikken;
– Het betreft een beschermd stadsgezicht;
– Vaste projectnotaris: Buma Algera notariaat te Amsterdam;
– Niet bewoners-, asbest- en ouderdomsclausule zijn hier van toepassing;
– Aanvaarding; per direct.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Lees meer
Highlights

Victorieplein 27I

Wijk: Scheldebuurt Postcode: 1079 KM Plaats: Amsterdam Prijs: € 695.000 k.k. Status: Verkocht onder voorbehoud
Woonoppervlakte: 110 m2 Kamers: 4
Makelaar Ramón Mossel
Bel of mail voor een
afspraak

020-3052662

Adres

A.J. Ernststraat 555
1082 LD Amsterdam

Start een zoekopdracht

Bezichtiging aanvragen

Heb je interesse in Victorieplein 27I – Amsterdam? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.