Sfeervol en gerenoveerd appartement van 60 m2 met een balkon van 6 m2, gelegen in een heerlijk rustige straat in de Frederik Hendrikbuurt.

Het appartement heeft een fijne open indeling met een grote woonruimte, slaapkamer en suite en een naastgelegen inloopkast of study. Ideaal voor iemand die van doorzon en openheid houdt. Het is eenvoudig mogelijk om een indeling te creëren met twee separate slaapkamers.

Het appartement is keurig afgewerkt met een eiken lamelparketvloer en gestuukte wanden en plafonds. Aan de voor- en achterzijde heeft de woning dubbel glas in houten kozijnen.

Hier woon je in een rustige straat met éénrichtingsverkeer, aan de rand van de Jordaan. Ondanks de rustige woonlocatie, ervaar je de dynamiek van de stad direct om de hoek.

Indeling
Na binnenkomst valt de open indeling direct op. De keuken loopt door in de woonkamer. De doorzonwoonkamer van voor naar achter met de slaapkamer en suite zorgt voor goede lichtinval. Naast de slaapkamer aan de voorzijde is de inloopkast of studeerkamer. Aan de achterzijde is toegang tot het balkon met ochtendzon op het zuidoosten aan de rustige binnentuin.

Naast de keuken is de badkamer met inloopdouche, wastafelmeubel, toilet en aansluiting voor de wasmachine en -droger.

Zie de plattegrond en optie-plattegrond voor de indeling(smogelijkheden) van de woning.

Omgeving
De rustige Van Oldenbarneveldtstraat ligt om de hoek van het Hugo de Grootplein waar je fijne horecazaken hebt, zoals Two Chefs foodbar, bar Fly en Morgan & Mees. Dagelijkse boodschappen doe je bij Albert Heijn of Dirk, of bij de bakker, visboer of andere speciaalzaken in de buurt. Ook loop je zo naar de (biologische) markt op de Lindengracht of Noordermarkt. Ontspannen kan in het Westerpark of Vondelpark, die op een paar minuten fietsen liggen. Met de auto ben je binnen 10 minuten op de ring A10 en er is op dit moment geen wachtlijst voor een parkeervergunning.

VvE
– De actieve VvE Van Oldenbarneveldtstraat 41 bestaat uit 5 leden appartementsrechten en wordt professioneel beheerd.
– De servicekosten bedragen € 160,60 per maand.
– De VvE heeft een MJOP, een jaar geleden zijn de balkons inclusief constructie vervangen.

Erfpacht
De woning is gelegen op erfpachtgrond van de gemeente Amsterdam. De erfpachtcanon is vooruitbetaald tot en met 30 juni 2056.

Verkoper heeft de aanvraag voor overstap naar eeuwigdurende erfpacht aangevraagd op de meest gunstige voorwaarden. De Gemeente heeft een gunstige aanbieding gedaan, die we graag met je delen.

Bijzonderheden:
– Woonoppervlakte 60 m² (volgens NVM Meetinstructie)
– Zonnig balkon 6m2 op het zuidoosten
– Bouwjaar 1886, gerenoveerd in 2012
– Fijne en rustige woonbuurt, om de hoek van de Jordaan
– Lichte woning dankzij de open indeling
– Dubbel glas in houten kozijnen
– Lamelparketvloer en gestuukte wanden/plafonds
– Erfpachtcanon vooruitbetaald tot 2056;
– Overstap eeuwigdurende erfpacht aangevraagd op meest gunstige voorwaarden, gunstig aanbod ontvangen;
– Actieve en professioneel beheerde VvE
– Servicekosten bedrage € 160,60 per maand
– Energielabel D
– Oplevering in overleg
– Koopakte bij een Amsterdamse notaris naar keuze van koper

Maak snel een afspraak voor een bezichtiging met ons kantoor. We begeleiden je graag persoonlijk rond.

De woning is ingemeten conform NVN Meetinsctructie. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Lees meer
Highlights

Van Oldenbarneveldtstraat 41-I

Wijk: Frederik Hendrikbuurt Postcode: 1052 JS Plaats: Amsterdam Prijs: € 450.000 k.k. Status: Verkocht
Woonoppervlakte: 60 m2 Kamers: 3
Makelaar Gernant van Alphen
Bel of mail voor een
afspraak

020-3052662

Adres

A.J. Ernststraat 555
1082 LD Amsterdam

Start een zoekopdracht

Bezichtiging aanvragen

Heb je interesse in Van Oldenbarneveldtstraat 41-I – Amsterdam? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.