Uniek appartement van 34m2 met vrij uitzicht, berging en een balkon op het zuiden!

Dit knusse appartement is gelegen op de 6e verdieping van een goed onderhouden appartementencomplex. Door de brede raampartijen kijk je over de omliggende gebouwen heen en heb je een prachtig vrij uitzicht! De originele muur tussen de slaapkamer en woonkamer is weggehaald, wat het appartement zeer licht maakt. Ook zijn de radiatoren aan de wand vervangen door een paneel, waardoor er meer ruimte is gecreëerd en er meer mogelijkheden zijn qua indeling.

Het appartementencomplex ligt dichtbij de Amsterdamse Zuid-As en de Vrije Universiteit Amsterdam, tegenover het Gijsbrecht van Aemstelpark en tussen het Amsterdamse Bos en Amstelpark in. Een ideale en zeer groene locatie. Het winkelcentrum Gelderlandplein met diverse supermarkten, winkels en restaurantjes bevindt zich op enkele minuten lopen en binnen enkele minuten fietsen ben je in Oud-Zuid.
Er is een uitstekende verbinding met het openbaar vervoer. Station Amsterdam Zuid is op enkele minuten fietsafstand en buslijn 62 stopt om de hoek. Met de auto ben je binnen enkele minuten op de Ring A-10. Kortom, een toplocatie!

INDELING
Begane grond: centrale entree waar zich het trappenhuis, de bergingen, brievenbussen en lift bevinden.

6e verdieping: entree appartement, studio met aangelegen balkon op het zuiden, keukenblok met Siemens apparatuur en wasmachine, Jung schakelmateriaal / dimmers, badkamer voorzien van regendouche met thermostaatkraan, hangend toilet en wastafelmeubel, balkondeur inclusief hordeur. Vloer loop door onder de (vaste / demontabele) kasten met veel kastruimte.

Externe berging gelegen in de onderbouw.

BIJZONDERHEDEN
* De woonoppervlakte bedraagt 34m2;
* Efficiënt ingedeeld;
* Optie tot creëren slaapkamer/woonkamer behoort tot de mogelijkheden;
* Balkon op het zuiden;
* Dubbel glas;
* Externe berging in de onderbouw;
* Bouwjaar 1966;
* Energielabel D;
* Grote en gezonde VvE, welke professioneel wordt beheerd. De servicekosten bedragen € 109,86 per maand, waarvan € 24,11 een voorschot is voor de stookkosten;
* Gelegen op erfpachtgrond. Het huidige tijdvak loopt t/m 15 januari 2039, de jaarlijkse canon bedraagt € 46,73. De aanvraag voor overstappen naar eeuwigdurend is onder de gunstige voorwaarden gedaan;
* Oplevering in overleg, kan snel.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Lees meer
Highlights

Van Nijenrodeweg 348

Wijk: Buitenveldert-West Postcode: 1082 HD Plaats: Amsterdam Prijs: € 270.000 k.k. Status: Verkocht
Woonoppervlakte: 34 m2 Kamers: 1
Bel of mail voor een
afspraak

020-3052662

Adres

A.J. Ernststraat 555
1082 LD Amsterdam

Start een zoekopdracht

Bezichtiging aanvragen

Heb je interesse in Van Nijenrodeweg 348 – Amsterdam? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.