Licht appartement van ruim 48m2, met twee slaapkamers een balkon op het zonnige westen en een berging op de 3e etage van maar liefst 20m2! Deze voormalige sociale huurwoning is volledig naar eigen smaak af te werken en beschikt over een energielabel C.

OMGEVING
Dit appartement is ideaal gelegen in de bruisende De Pijp, vlak bij het Cornelis Troostplein en de Ceintuurbaan. Het Marie Heinekenplein, de Ferdinand Bolstraat en de Albert Cuyp zorgen op loopafstand voor een grote diversiteit aan restaurants, diverse speciaalzaakjes, cafés en winkeltjes. De gezelligheid is absoluut typerend voor deze fijne buurt.

Binnen een paar minuten loop je naar het gezellige Sarphatipark of naar de Van Woustraat. Tevens is het maar een klein stukje fietsen naar het hartje centrum Amsterdam.

Met de Noord-Zuidlijn op slechts 3 minuten lopen ben je met een korte verbinding snel bij bijvoorbeeld Station Zuid, Schiphol of het Centraal Station. Ook fiets je in een paar minuten naar de binnenstad en de Rivierenbuurt. Met de auto zijn zowel de A10 als A2 snel bereikbaar.

INDELING
Entree naar gemeenschappelijk trappenhuis op de begane grond.

Toegang tot de woning op de eerste verdieping. Hal met toegang tot badkamer, één van de twee slaapkamers en woonkamer met aangelegen keuken en tweede slaapkamer. Het balkon is vanuit de keuken en beide slaapkamers te bereiken.

Ruime berging van 20m2 op de derde verdieping.

BIJZONDERHEDEN
* De woonoppervlakte bedraagt 48,20m2 (conform NEN 2580, er is een meetrapportage beschikbaar);
* Berging van 20m2 op de derde verdieping;
* Balkon op het westen;
* Bouwjaar 1924;
* Energielabel C;
* Grote en gezonde VvE, welke professioneel wordt beheerd. De servicekosten bedragen € 138,83 per maand;
* Gelegen op erfpachtgrond. Het huidige tijdvak is afgekocht en loopt t/m 28 februari 2063;
* Voormalige sociale huurwoning;
* Ouderdomsclausule, niet-bewonersclausule, asbestclausule en zelfbewoningsclausule van toepassing ;
* Anti-speculatiebeding voor 2 jaar van toepassing;
* Vaste projectnotaris Spier&Hazenberg;
* Notariskosten (voor akte van levering) voor kosten koper;
* Aanvaarding per direct.

De Key. Goed wonen sinds 1868.

Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld.

Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Lees meer
Highlights

Van Helt Stocadestraat 8-1

Wijk: Zuid Pijp Postcode: 1073 JC Plaats: Amsterdam Prijs: € 375.000 k.k. Status: Verkocht
Woonoppervlakte: 48 m2 Kamers: 3
Makelaar Judith Lezer
Bel of mail voor een
afspraak

020-3052662

Adres

A.J. Ernststraat 555
1082 LD Amsterdam

Start een zoekopdracht

Bezichtiging aanvragen

Heb je interesse in Van Helt Stocadestraat 8-1 – Amsterdam? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.