NIEUW! 2-kamer appartement van ca. 50m2 met 2 balkons en een externe berging op de begane grond.

Middels het gemeenschappelijk trappenhuis bereikt u de eerste verdieping. Voordeur, hal met toegang tot alle vertrekken. Aan de achterzijde van de woning treft u de goed bemeten slaapkamer met openslaande deuren naar het balkon. Aan de voorzijde van de woning treft u de ruime en lichte woonkamer met open keuken. De keuken is casco en geheel naar eigen smaak in te delen. Vanuit de woonkamer is er toegang tot het balkon welke op het zuiden is gesitueerd.
In het midden van de woning is de ruime inpandige berging met wasmachine aansluiting. Er zijn tal van opties, zo kunt u deze ruimte bijvoorbeeld ook bij de woonkamer betrekken. De badkamer is voorzien van een douche, toilet en wastafel.

In de onderbouw is er toegang tot de externe berging van ca. 4m2.

De Tweede Oosterparkstraat is een rustige straat nabij het Oosterpark, het gezellige Beukenplein, de bruisende Pijp met al haar restaurants en cafés. Maar ook in dit stukje zitten allemaal leuke en nieuwe restaurants! Openbaar vervoer zoals tram, metro en bus zijn allemaal op loopafstand.

BIJZONDERHEDEN:
– Bouwjaar 1978;
– Woonoppervlakte circa 50 m²;
– De erfpachtcanon is afgekocht tot 01-06-2061;
– Ouderdomsclausule, niet-bewonersclausule en zelfbewoningsclausule van toepassing;
– Anti-speculatiebeding voor 2 jaar van toepassing;
– CV ketel Intergas 2011;
– Notariële kosten voor de overdracht voor rekening van koper(s);
– De servicekosten bedragen € 132 per maand;
– Vaste projectnotaris: Spier & Hazenberg;
– Oplevering kan snel.

Deze informatie is door Ramón Mossel Makelaardij o.g. B.V. met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is Ramón Mossel Makelaardij o.g. B.V. de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Lees meer
Highlights

Tweede Oosterparkstraat 171A

Wijk: Oosterparkbuurt Postcode: 1092 BG Plaats: Amsterdam Prijs: € 350.000 k.k. Status: Ingetrokken
Woonoppervlakte: 50 m2 Kamers: 2
Makelaar Judith Lezer
Bel of mail voor een
afspraak

020-3052662

Adres

A.J. Ernststraat 555
1082 LD Amsterdam

Start een zoekopdracht

Bezichtiging aanvragen

Heb je interesse in Tweede Oosterparkstraat 171A – Amsterdam? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.