Twee kamer woning van 35m2 gelegen op de 3e verdieping in de Oosterparkbuurt om de hoek van het Beukenplein! De erfpacht is afgekocht, de woning is volledig voorzien van dubbel glas en beschikt over een energielabel C!

Indeling: Entree van de woning op de derde verdieping. Hal met toegang tot de badkamer en woonkamer. De woonkamer is over de volledige breedte gelegen met grote raampartijen. Open keuken met inbouwapparatuur. Vanuit de woonkamer/keuken doorloop naar de slaapkamer. Deze is handig ingedeeld met een houten bedombouw inclusief bergruimte, wasmachine-droger aansluiting en een garderobesysteem. Woongedeelte en gang voorzien van hoogwaardig laminaat. Gemeenschappelijke fietsenberging op de begane grond aanwezig.

Omgeving: De woning is gelegen in de Tweede Oosterparkstraat op de grens van de Oosterparkbuurt en de Weesperzijdebuurt; een zeer centrale locatie in Amsterdam. Uitkijkend op het gezellige Beukenplein met haar vele horeca, handige winkels en de bushaltes voor Amstelstation, Schiphol en Noord. Op 1 minuut loopafstand van het medisch centrum OLVG Oost, het mooie Oosterpark en een halte van tram 3. Op 5 minuten fietsafstand van het Roeterseilandcomplex en op 10 minuten van het Sciencepark (WTCW). Het is een schitterende uitvalsbasis richting Oost, De Pijp met de levendige Albert Cuypmarkt en het Centrum. Een residentiële buurt met op loopafstand alle voorzieningen zoals koffietentjes (Coffee Bru), gezellige restaurants en handige buurtwinkeltjes en een ekosupermarkt.. Hotspots zijn o.a. het Beukenplein, Bar Bukowski, Loetje Oost, Het Volkshotel en Hotel Arena. . Grotere winkels voor de dagelijkse boodschappen (AH en meer) op de Wibautstraat en de Eerste Oosterparkstraat liggen direct om de hoek. Een avond genieten van een voorstelling in Koninklijk Theater Carré, struinen door diverse musea, Amsterdam heeft het allemaal en op slechts korte afstand van dit geweldige huis.

Bijzonderheden:
– Oplevering in overleg;
– Bouwjaar 1984;
– Nen-2580 meetrapport aanwezig;
– Erfpacht afgekocht tot en met 15-04-2035. De erfpacht is eeuwigdurend vastgezet en reeds gepasseerd € 455,42 per jaar te betalen vanaf 15-04-2035;
– Energielabel C;
– Gezamenlijke fietsenberging
– Actieve en financieel gezonde VVE bestaande uit 9 leden. Professionele beheerder aanwezig. Servicekosten bedragen € 210,12 per maand inclusief voorschot verwarming en warm water dat jaarlijks wordt afgerekend.

De woning is ingemeten conform de NVM Meetinstructie. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Lees meer
Highlights

Tweede Oosterparkstraat 132H

Wijk: Oosterparkbuurt Postcode: 1092 BP Plaats: Amsterdam Prijs: € 295.000 k.k. Status: Ingetrokken
Woonoppervlakte: 35 m2 Kamers: 2
Makelaar Steven van der Weijden
Bel of mail voor een
afspraak

020-3052662

Adres

A.J. Ernststraat 555
1082 LD Amsterdam

Start een zoekopdracht

Bezichtiging aanvragen

Heb je interesse in Tweede Oosterparkstraat 132H – Amsterdam? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.