Luxe en goed onderhouden appartement van 65 m2 met waanzinnig dakterras met buitenkeuken van 51 m2.

Het huis is heerlijk licht en vanaf het terras kijk je uit over de stad Amsterdam. Dat is genieten.

De woning ligt aan een prettige straat met fijne voorzieningen in Amsterdam West. Aan de overkant van het water ligt de Jordaan en om de hoek is het Westerpark. Je woont hier heerlijk rustig, met de dynamiek van de stad aan je voeten.

Door de goed doordachte indeling gaat geen enkele ruimte verloren en is het een volwassen woning met luxe keuken, twee slaapkamers en een grote badkamer met inloopdouche en ligbad.
Het appartement is keurig afgewerkt met een eiken lamelparketvloer en gestuukte wanden en plafonds. De woning is voorzien van dubbel glas en heeft een energielabel C.

Omgeving
In het verlengde van de Tweede Nassaustraat ( aan de Van Limburg Stirumstraat) vind je goede horecazaken. Dagelijkse boodschappen doe je bij Albert Heijn of Dirk, of bij de bakker, slager of andere speciaalzaken in de buurt. Ook loop je zo naar de (biologische) markt op de Lindengracht of Noordermarkt. Ontspannen kan in het Westerpark of Vondelpark, die op een paar minuten wandelen of fietsen liggen.

Wonen in de Staatsliedenbuurt betekent groen en ruimte. Hier beleef je alle voordelen van de stad en woon je in een van de leukste buurten van Amsterdam.
Indeling
Entree via trappenhuis voordeur op de vierde etage. Na binnenkomst valt de open indeling direct op. De open keuken en woonkamer aan de voorzijde en de trap met lichtkoepel naar het dakterras.
Separaat toilet, wasruimte en grote badkamer met inloopdouche, wastafel en ligbad.
De twee slaapkamers aan de achterzijde zijn een rustige plek om te werken en om te slapen. De hoofdslaapkamer heeft een room divider met als resultaat een tweede thuiswerkplek.
Via de trap is het magische dakterras bereikbaar. Deze gemeubileerd daktuin van 51 m2 biedt uitzicht over de hele stad. Er is een zee aan ruimte met een buitenkeuken, een buitendouche en een afdak om in de zomer in de schaduw te zitten. Op dit dakterras waan je je de koning(in) van de stad.

Kortom een prachtig appartement voor de ultieme Amsterdamse beleving.

Bijzonderheden:
– Woonoppervlakte 65 m2;
– Dakterras van 51 m2 met waanzinnig uitzicht over de stad;
– Goed ingedeeld met luxe keuken, complete badkamer en 2 slaapkamers;
– Hoofdslaapkamer voorzien van airco;
– Huurprijs € 2.500,– inclusief servicekosten, exclusief gas/water/licht;
– Waarborgsom twee maanden huur;
– Het appartement wordt gemeubileerd verhuurd;
– Huurperiode 24 maanden met diplomatenclausule voor verhuurder (Tussenhuur);
– Niet voor studenten of delers;
– Goed geïsoleerd, geheel voorzien van dubbel glas;
– Energielabel C;
– Leuke woonbuurt met fijne voorzieningen;
– Beschikbaar per direct.

Maak snel een afspraak voor een bezichtiging met ons kantoor. We leiden je graag rond.

De woning is ingemeten conform NVN Meetinsctructie. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Huurder heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verhuurder. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aanhuurproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Lees meer
Highlights

Tweede Nassaustraat 7-4

Wijk: Staatsliedenbuurt Postcode: 1052 BJ Plaats: Amsterdam Prijs: € 2.500,- per maand Status: Verhuurd
Woonoppervlakte: 65 m2 Kamers: 3
Makelaar Gernant van Alphen
Bel of mail voor een
afspraak

020-3052662

Adres

A.J. Ernststraat 555
1082 LD Amsterdam

Start een zoekopdracht

Bezichtiging aanvragen

Heb je interesse in Tweede Nassaustraat 7-4 – Amsterdam? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.