Sfeervol en goed gerenoveerd (2019) benedenhuis van ca. 72 m2 met een perfecte indeling en een zonnige voor- en achtertuin, gelegen op de hoek in een charmant straatje in Betondorp. Met een heerlijke doorzon woonkamer met open keuken, moderne badkamer en 2 slaapkamers heeft deze woning alles wat je zoekt! In de voortuin heb je de ochtendzon. In de achtertuin van ruim 65 m2 kun je de hele middag en avond van de zon genieten.

De woning ligt midden in het monumentale Betondorp, met veel groene pleintjes, hofjes en karakteristieke jaren ’20 bebouwing. Leuke wetenswaardigheid is dat Johan Cruyff aan de overkant is geboren! De wijk heeft een prettige, dorpse sfeer waar je je buren kent en waar de kinderen volop de ruimte hebben om te spelen. Op de Middenweg vind je leuke horecazaken, winkels en park Frankendael. Daarnaast liggen er diverse sportclubs en de Jaap Eden IJsbaan vlakbij.

Er zijn uitstekende openbaar vervoer verbindingen met verschillende trams en bussen nabij en de stations Amstel, Sciencepark en Duivendrecht liggen op een paar minuten fietsen. Met de auto ben je in een paar minuten op de A10 en er is genoeg parkeergelegenheid voor de deur. Een parkeervergunning is hier direct beschikbaar. Uniek aan deze buurt is dat er zelfs een tweede parkeervergunning mogelijk is!

INDELING
Via je eigen voortuin bereik je de voordeur. Er is genoeg ruimte voor een zitje en hier kun je in de ochtend van de zon genieten.

Entree, hal met ruime garderobekast. Via openslaande deuren met glas is de woonkamer bereikbaar die zich van de voor- tot achterzijde uitstrekt en daardoor opvallend licht is. De moderne open keuken (2019) is voorzien van een 5-pits gasfornuis met RVS afzuigkap, oven, vaatwasser en koel-vriescombinatie. Vanuit de woonkamer zijn er openslaande deuren naar de achtertuin. Hier heb je de hele middag en avond de zon door de ligging op het Westen en de lage bebouwing rondom. De eerste slaapkamer heeft een goed formaat en is voorzien van een vaste kastenwand. Vanuit deze slaapkamer zijn er openslaande deuren naar de tuin. De tweede slaapkamer heeft eveneens toegang tot de tuin. In het midden ligt de moderne badkamer die beschikt over een wastafelmeubel, inloopdouche en opstelplaats voor wasmachine/-droger en cv-ketel (2018). Het separate toilet met fontein is in dezelfde stijl als de badkamer uitgevoerd. In het hele appartement ligt een fraaie eiken vloer en alle wanden zijn strak gestuukt en geschilderd.
Tot slot is er nog een handige houten berging in de tuin, die via een achterom bereikbaar is. Daarnaast is er nog een tweede stenen berging die direct achter de achtertuin ligt.

ERFPACHT
De erfpacht is afgekocht tot 15 november 2054.
De overstap naar eeuwigdurende erfpacht is reeds afgerond.
Vanaf 16-11-2058 bedraagt de canon € 375 per jaar + indexatie.

VVE
Actieve en professioneel beheerde VvE.
De servicekosten zijn € 220 per maand.
De servicekosten zijn tijdelijk hoger vanwege een spaarplan waarin o.a. spouwmuur isolatie is opgenomen.
Er is een meerjaren onderhoudsplan.

BIJZONDERHEDEN
– Woonoppervlakte 71,6 m2 exclusief de houten berging van 3,2 m2 en stenen berging van 4,1m2 (NEN 2580 meetrapportage beschikbaar).
– Hoekwoning.
– Royale, zonnige voor- en achtertuin.
– Het is mogelijk om de woonoppervlakte te vergroten door uit te bouwen (de vergunning hiervoor dient koper zelf aan te vragen).
– Gelegen in een beschermd stadsgezicht gebied.
– Geheel voorzien van dubbel glas.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Lees meer
Highlights

Tuinbouwstraat 116-hs

Wijk: Betondorp Postcode: 1097 ZA Plaats: Amsterdam Prijs: € 550.000 k.k. Status: Verkocht
Woonoppervlakte: 72 m2 Kamers: 3
Makelaar Tamara Cnossen
Bel of mail voor een
afspraak

020-3052662

Adres

A.J. Ernststraat 555
1082 LD Amsterdam

Start een zoekopdracht

Bezichtiging aanvragen

Heb je interesse in Tuinbouwstraat 116-hs – Amsterdam? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.