3- kamer appartement van ca. 70m2 (BVO maar liefst 88m2). Het dubbele bovenhuis beschikt over een energielabel C in een prachtig oud pand uit 1889. De woning is gelegen op eigen grond in hartje De Pijp. ** FOR AN ENGLISH TRANSLATION, PLEASE SEE OUR WEBSITE**

Indeling:
Gezamenlijke trappenhuis met entree van de woning op de 3e verdieping. Lichte doorzon woonkamer met luxe open keuken. 5-pits gasfornuis, afzuigkap, vaatwasser, koel-vries combinatie en vier barkrukken. Vanuit de woonkamer loopt u aan de achterzijde door naar de ruimte waarde voormalige badkamer, thans alleen het toilet in gebruik maar de douche is nog aanwezig, is gesitueerd + een handige opbergkast.

4e verdieping:
Overloop met separaat toilet en de wasmachine + drogeraansluiting. Toegang tot de riante slaapkamer met een grote vaste inbouwkast en een badkamer en-suite; wastafelmeubel, inloopdouche, ligbad (whirlpool). Doorloop naar de 2e slaapkamer die momenteel in gebruik is als inloopkast. Op de gang is de cv-kast gesitueerd (Remeha 2016).

Omgeving:
Het appartement ligt in een geliefd stukje van De Pijp. Hier woont u rustig en toch met de dynamiek van de stad binnen handbereik, met de Noord-Zuid metrolijn om de hoek. Op loopafstand van de Amstel en dicht bij het gezellige Sarphatipark. De Pijp staat bekend om zijn variëteit aan cafés, restaurants, hippe winkels. Zodra u de deur uitloopt, vindt u alles wat u nodig heeft. Voor de (dagelijkse) boodschappen kunt u terecht op de Van Woustraat, Ferdinand Bolstraat of de Albert Cuypmarkt. In de zomermaanden is het heerlijk toeven in een bootje of op de vele terrassen aan de Amstel. Of u loopt of fietst zo de stad uit richting Amstelpark, Ouderkerk en het fraaie polderlandschap.

Bereikbaarheid:
De woning is gunstig gelegen. Via de Amsteldijk bent u zo op de ringweg A10 en de A2. Er zijn uitstekende verbindingen met het openbaar vervoer: meerdere bus-, tram- en metroverbindingen en vlakbij diverse treinstations. Op de fiets bent u snel in het centrum van Amsterdam of juist buiten de stad in het groen langs de Amstel. Parkeren middels het parkeervergunningsysteem van de gemeente Amsterdam. Voor meer informatie omtrent een parkeervergunning, verwijzen wij u naar de website van de gemeente Amsterdam.

Bijzonderheden:
– FOR AN ENGLISH TRANSLATION, PLEASE SEE OUR WEBSITE;
– Met een parkeervergunning mag gebruik worden gemaakt van de ondergrondse beveiligde parkeergrage aan het einde van de Tolstraat;
– Oplevering in overleg;
– Volledig voorzien van dubbel glas;
– Gelegen op eigen grond;
– Bouwjaar 1889;
– NEN- 2580 meetrapport aanwezig; Bruto Vloer Oppervlakte van maar liefst 88m2;
– Actieve Vereniging van Eigenaars ‘’Tolstraat 138 te Amsterdam’’ bestaande uit 9 woningen. Oprichting: gesplitst op 20 mei 2008, gewijzigd op 27 juni 2012, 21 februari 2014 en 11 maart 2021. Het beheer wordt door Parel VVE beheer gedaan. De maandelijkse bijdrage bedraagt € 125,-
– MJOP aanwezig en in 2020 is het schilderwerk uitgevoerd.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Lees meer
Highlights

Tolstraat 138III-L

Wijk: Zuid Pijp Postcode: 1074 VM Plaats: Amsterdam Prijs: € 560.000 k.k. Status: Beschikbaar
Woonoppervlakte: 70 m2 Kamers: 3
Makelaar Steven van der Weijden
Bel of mail voor een
afspraak

020-3052662

Adres

A.J. Ernststraat 555
1082 LD Amsterdam

Start een zoekopdracht

Bezichtiging aanvragen

Heb je interesse in Tolstraat 138III-L – Amsterdam? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.