Sumatratstraat 174-D is een uitstekend ingedeeld luxe drie kamerappartement van circa 72m² gelegen op de bovenste verdieping van het uitstekend onderhouden appartementencomplex met lift en een bijbehorende berging van circa 5,5m² op de begane grond. Dit heerlijk lichte appartement beschikt over twee ruime en goed in te richten slaapkamers. Bovendien is er een groot balkon op het zuidwesten, een bijbehorende berging op de begane grond en vloerverwarming, waarbij de temperatuur per vertrek ingesteld kan worden. De woning is ingericht met onder andere een fraaie laminaatvloer, open keuken met diverse inbouwapparatuur, complete sanitaire voorzieningen en keurig afgewerkte wanden en plafonds. Dit aantrekkelijke appartement ligt in de sfeervolle Indische buurt aan de rand van de Watergraafsmeer. De Indische buurt heeft de laatste jaren een prachtige metamorfose ondergaan, waarbij het behoud van de klassieke stedenbouwkundige stijl en sferen voorop stond. De buurt kenmerkt zich door een levendige omgeving met een grote diversiteit aan winkeltjes, horeca en vele culturele en sociale voorzieningen. Het Science Park, Flevo Park, Dappermarkt en openbaar vervoer richting kantorenlocaties, Schiphol en het centrum zijn op korte afstand van deze bijzonder aantrekkelijke woning.

Bijzonderheden:
-Bouwjaar: 2017.
-Per direct beschikbaar.
-Energielabel A.
-Erfpachtcanon eeuwigdurend afgekocht.
-Bouwgarantie van toepassing.
-Professioneel beheerde actieve Vereniging van Eigenaren.
-Servicekosten euro 121,77 per maand.
-Afzonderlijke berging op de begane grond.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is door Ramón Mossel Makelaardij o.g. B.V. met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is Ramón Mossel Makelaardij o.g. B.V. de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Lees meer
Highlights

Sumatrastraat 174D

Wijk: Indische Buurt West Postcode: 1094 NP Plaats: Amsterdam Prijs: € 595.000 k.k. Status: Verkocht
Woonoppervlakte: 75 m2 Kamers: 3
Makelaar Ramón Mossel
Bel of mail voor een
afspraak

020-3052662

Adres

A.J. Ernststraat 555
1082 LD Amsterdam

Start een zoekopdracht

Bezichtiging aanvragen

Heb je interesse in Sumatrastraat 174D – Amsterdam? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.