Twee kamer appartement van 57m2 met twee balkons, een ruime separate berging en eeuwigdurend afgekochte erfpacht. Volledig voorzien van dubbel glas met een energielabel C. De woning is gelegen in de Indische Buurt om de hoek van de Javastraat en het Flevopark.

Indeling:
Keurig verzorgd gezamenlijk trappenhuis. Entree van de woning op de derde verdieping. Hal met opbergkast waar tevens de Cv ketel is gesitueerd (Vaillant 2012). De woonkamer is aan de achterzijde gelegen en biedt toegang tot het balkon en is gelegen op het westen. Hier geniet u s’ middags heerlijk van de zon die lang op het balkon staat. Vanuit de woonkamer is de half-open keuken te bereiken. Deze is voorzien van een vaatwasser, koelkast, 4-pits gasfornuis, afzuigkap, combi oven-magnetron. Het balkon is eveneens vanuit de keuken bereikbaar. De riante slaapkamer (5.07×2.87) is aan de achterzijde gelegen en biedt toegang tot het tweede balkon gelegen op het oosten. De moderne badkamer beschikt over een inloopdouche, toilet, wastafel en de wasmachine aansluiting. Daarnaast beschikt u over een separate (fietsen) berging van ca. 6m2.

Omgeving:
Dit appartement ligt in het hart van de Indische buurt, op loopafstand van het Javaplein met aansluitend de Javastraat waar gezellige horeca te vinden zijn zoals Café Superette, Restaurant Wilde Zwijnen, Studio K, Le Frech, Bar Joost en buurtcafé Gijs de Rooij. In de Javastraat kun je tevens terecht voor de dagelijkse boodschappen. Om de hoek bevindt zich tevens het Flevopark, waar je ’s zomers heerlijk kunt vertoeven aan het water en mooi kunt hardlopen/wandelen. Er is een uitstekende verbinding met het openbaar vervoer: bus 65 richting Amsterdam Zuid en bus 22 richting Centraal Station/ Sloterdijk stoppen om de hoek, net als bus 37, 40, lijn 3 en lijn 14. Het treinstation Muiderpoort ligt op 5 minuten loopafstand en binnen enkele minuten is de ring A10 te bereiken.

Bijzonderheden:
– Nen 2580 meetrapport aanwezig;
– Oplevering in overleg;
– Bouwjaar 1983;
– Energielabel C;
– Volledig voorzien van dubbel glas;
– Erfpacht eeuwigdurend afgekocht;
– Financieel gezonde en actieve VVE met een professionele VVE beheerder. De maandelijkse servicekosten bedragen € 208

De woning is ingemeten conform de NVM Meetinstructie. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Lees meer
Highlights

Sumatrastraat 125C

Wijk: Indische Buurt West Postcode: 1094 LV Plaats: Amsterdam Prijs: € 375.000 k.k. Status: Verkocht
Woonoppervlakte: 57 m2 Kamers: 2
Makelaar Steven van der Weijden
Bel of mail voor een
afspraak

020-3052662

Adres

A.J. Ernststraat 555
1082 LD Amsterdam

Start een zoekopdracht

Bezichtiging aanvragen

Heb je interesse in Sumatrastraat 125C – Amsterdam? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.