Zonnig en perfect ingedeeld appartement van ca. 55 m2 met 2 ruime slaapkamers en een royale woonkamer met half open keuken. Hierdoor is de woning ook zeer geschikt om met 2 kinderen of huisgenoten te bewonen. Met een zonnig balkon met ochtend en middagzon en een ligging op eigen grond, heeft deze woning alles wat je zoekt.

De Stolwijkstraat is een ideale locatie, waar je rustig en comfortabel wonen combineert met de dynamiek van de stad. Op loopafstand liggen alle winkels voor dagelijkse boodschappen, zoals AH, Dirk, Ekoplaza en Hema, maar ook een bakker, slager, kaas- en groenteboer. Daarnaast vind je er leuke boetiekjes en een overvloed aan fijne horecazaken. Een hapje bij café Maurits, een drankje bij The Magpie of Van Mechelen of toch het terras van Lokaal van de Stad?

Daarnaast liggen het Vondel- en Rembrandtpark op 5 minuten fietsen, dus hoef je je hier geen moment te vervelen.
Ook logistiek gezien is de ligging gunstig; in een paar minuten rij op de ring A10 of A4. De wachttijd voor een parkeervergunning wordt momenteel geschat op slechts 1 maand. Tramlijn 2 brengt je snel naar het Museumplein of het Centraal Station en met bus 15 en 63 ben je zo op Station Zuid of Sloterdijk.

INDELING
Via een ruim trappenhuis is het appartement op de 2e etage bereikbaar.
Entree, hal, woonkamer met dubbele openslaande deuren naar de half open keuken in hoekopstelling, die voorzien is van diverse inbouwapparatuur (vaatwasser, koelkast, vriezer, 5 pits gasfornuis met RVS afzuigschouw). De woonkamer is door de 3 grote ramen heerlijk licht en gemakkelijk in te delen. In het midden bevindt zich de badkamer met wastafel en ligbad waar je in kunt douchen. Het separate toilet met fontein is in dezelfde stijl betegeld. Aan de achterzijde bevinden die 2 slaapkamers van goed formaat, die allebei toegang hebben tot het balkon. In één van de slaapkamers bevindt zich een kast met daarin de wasmachine aansluiting en de cv-ketel. Tot slot is er een zonnig balkon over de gehele breedte van het appartement.

VVE
De actieve VvE bestaat uit 5 appartementsrechten en de administratie wordt in eigen beheer gevoerd.
De servicekosten zijn € 100,- per maand en spaart daarmee 0,5% van de herbouwwaarde voor onderhoud van het pand.
De houten kozijnen zijn in 2022 geschilderd en in 2023 is er groot onderhoud aan het dak uitgevoerd.

BIJZONDERHEDEN
-De woonoppervlakte bedraagt 54,4 m2 exclusief het balkon van 5 m2 (Er is een NEN meetrapport beschikbaar.
-Twee slaapkamers van goed formaat, die allebei toegang tot het balkon hebben.
-Balkon over de hele breedte met ochtend- en middagzon.
-Lichte woonkamer met 3 grote raampartijen.
-Gelegen op eigen grond.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Lees meer
Highlights

Stolwijkstraat 25II

Wijk: Hoofddorppleinbuurt Postcode: 1059 XS Plaats: Amsterdam Prijs: € 485.000 k.k. Status: Verkocht
Woonoppervlakte: 55 m2 Kamers: 3
Makelaar Tamara Cnossen
Bel of mail voor een
afspraak

020-3052662

Adres

A.J. Ernststraat 555
1082 LD Amsterdam

Start een zoekopdracht

Bezichtiging aanvragen

Heb je interesse in Stolwijkstraat 25II – Amsterdam? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.