Groots en uniek wonen in down town Almere. De laatste appartementen in het het populaire project Metropool zijn namelijk nú te huur. Het zijn stuk voor stuk royale en luxe woningen met grote buitenruimtes, die uitermate geschikt zijn voor gezinnen en woningdelers. Elke slaapkamer beschikt bijvoorbeeld over een eigen badkamer en suite. De afwerking van de appartementen en algemene ruimtes zijn bovendien van een uitzonderlijk niveau. Je waant jezelf in een 5* hotel omgeven door alle denkbare voorzieningen, terwijl de Amsterdamse hotspots ook nog eens binnen een half uurtje bereikbaar zijn. En alsof dat nog niet genoeg is, beschikken de energiezuinige woningen ook nog eens over Energielabel A. Ben je op zoek naar alleen het beste in Almere? Pak dan de telefoon en bel ons voor een afspraak, voordat ook deze laatste woningen verhuurd zijn.

De heerlijk lichte appartementen worden opgeleverd met een keuken inclusief inbouwapparatuur, vloerverwarming, PVC-strokenvloer, sanitaire ruimtes inclusief accessoires, WTW-installatie met CO2-meters, rookmelders en gordijnrails. Ook beschikt ieder appartement over een externe berging.

Stationsplein 37C – circa 122m² – 3 slaapkamers:
Entree, hal, inpandige berging met aansluitingen voor wasmachine en wasdroger, 3 ruime slaapkamers met elk een badkamer en suite voorzien van een inloopdouche, wastafelmeubel, verlicht spiegel wandkastje en een handdoekradiator, separate toiletruimte met fonteintje, ruime woonkamer met balkon op het westen en een open keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur.

Huurvoorwaarden:
-Een gezamenlijk netto-inkomen van 2,5 x de huurprijs per maand is vereist om in aanmerking te kunnen komen.
-Het inkomen van alle huurders telt mee voor deze inkomenseis.
-Garantstelling (van ouder(s)) is toegestaan.
-De waarborgsom is 2 maanden huur inclusief voorschot service kosten.
-De verhuurder biedt een huurovereenkomst aan voor onbepaalde tijd met een minimale huurperiode van 1 jaar.
-Voorschotbijdrage servicekosten euro 87,50 per maand.
-De huurprijs is exclusief energie/water/internet.
-De verhuur is onder voorbehoud gunning verhuurder.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Lees meer
Highlights

Stationsplein 37C

Wijk: Almere Stad Postcode: 1315 KT Plaats: Almere Prijs: € 1.950,- per maand Status: Verhuurd
Woonoppervlakte: 122 m2 Kamers: 4
Makelaar Daniëlle Kuijper
Bel of mail voor een
afspraak

020-3052662

Adres

A.J. Ernststraat 555
1082 LD Amsterdam

Start een zoekopdracht

Bezichtiging aanvragen

Heb je interesse in Stationsplein 37C – Almere? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.