Uniek wonen in hartje centrum Amsterdam in een Rijksmonument uit 1680 mét lift en gelegen op eigen grond. Deze 2-kamer woning woning bedraagt 37m2 (42m2 BVO), heeft een plafondhoogte van 2.90 tussen de balken en is gelegen op de 2e etage.

INDELING
De entree van het complex bevindt zich tussen de gezellige terrassen. De gezamenlijke entree is voorzien van brieven- en bellentableau. Er is een trappenhuis en een lift. De woning is gelegen op de tweede verdieping. Entree van de woning; woonkamer met open keuken aan de voorzijde gelegen. De nette keuken is voorzien van een 4-pits gasfornuis, koelkast en oven. Frans balkon aan de voorzijde met fraai uitzicht op het boomrijke pleintje van de Koepelkerk en Kattengat. De badkamer beschikt over een douche, wastafel en toilet. De slaapkamer is aan de achterzijde gelegen en is tevens voorzien van de wasmachine aansluiting.

OMGEVING
Het Rijksmonumentale complex gebouwd omstreeks 1680 heeft veel allure. Vroeger zijn de panden gebruikt voor opslag- en transport. In de plint zijn diverse restaurants, cafeetjes en overige voorzieningen. De grachten, de Dam en de binnenstad zijn letterlijk om de hoek te vinden en centraal station Amsterdam bevindt zich op loopafstand. Het appartement is ideaal voor de starter die van gezelligheid en reuring houdt. De ligging midden in het centrum met binnen 5 minuten lopen naar de Dam, het Spui en het Centraal Station. Uiteraard rondom een ruim aanbod van restaurants en cafés. Een rondje lopen brengt je langs de stadshoogtepunten, de hoofdgrachten en de pittoreske Negen Straatjes.

BIJZONDERHEDEN
– Conform NEN2580 meting bedraagt de woning 37m2 (BVO 42m2);
– Eigen grond;
– Rijksmonument (bouwjaar ca. 1680);
– Beschermd stadsgezicht;
– Vereniging van Eigenaars is actief. Het beheer wordt gedaan door Stedeplan. Totale kosten aan de vereniging van eigenaren zijn €321,79. De servicekosten zijn inclusief voorschot stookkosten, elektra;
-Oplevering in overleg, kan snel

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Lees meer
Highlights

Spuistraat 3F 5

Wijk: Burgwallen-Nieuwe Zijde Postcode: 1012 SP Plaats: Amsterdam Prijs: € 339.000 k.k. Status: Verkocht
Woonoppervlakte: 37 m2 Kamers: 2
Makelaar Steven van der Weijden
Bel of mail voor een
afspraak

020-3052662

Adres

A.J. Ernststraat 555
1082 LD Amsterdam

Start een zoekopdracht

Bezichtiging aanvragen

Heb je interesse in Spuistraat 3F 5 – Amsterdam? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.