Lichte bovenwoning van 49m2 met waanzinnig dakterras op het zuid-westen van 13m2. De erfpacht is afgekocht tot maar liefst 2057!

Deze voormalige sociale huurwoning ligt in de bruisende Spaarndammerbuurt. Een gezellige wijk op steenworp afstand van het Westerpark, waar o.a. elk jaar de Rollende Keukens plaatsvindt. In de straat vindt je alles voor de dagelijkse boodschappen, een divers aanbod aan winkels, cafés en restaurants als Café de Walvis, de Pizzabakkers, Bagels and Beans en wijnbar Compartir.
De locatie is goed bereikbaar met zowel auto als het openbaar vervoer. Met diverse tram- en busaansluitingen ben je binnen een zeer korte tijd in het centrum van de stad of Centraal Station. Parkeren kan middels het vergunningsstelsel.

Indeling
Begane grond: gemeenschappelijke entree, hal met brievenbussen en toegang tot trappenhuis en lift.

Vierde verdieping: vanuit de gemeenschappelijke hal heb je de privé entree tot het dakterras. Vanaf het dakterras heb je via een schuifdeur toegang tot de woning waarvan de slaapkamer momenteel niet afgescheiden is van de woonkamer. In het midden van de ruime woon/slaapkamer bevindt zich de keuken. De badkamer is voorzien van een toilet, inloopdouche en wastafel. Tevens bevindt er zicht een wasruimte met aansluiting voor wasmachine en droger, hier bevindt zich tevens de cv.

Bijzonderheden:
* De woonoppervlakte bedraagt 48,80m2 en de oppervlakte van het dakterras bedraagt 12,80m2 (er is een meetrapport beschikbaar);
* Bouwjaar 1932;
* Gelegen op erfpachtgrond. Het huidige tijdvak is afgekocht en loopt t/m 15 juni 2057;
* De gehele woning is voorzien van dubbel glas;
* Gezonde en professionele VvE. De maandelijkse servicekosten bedragen € 105,93 per maand;
* Ouderdomsclausule, niet-bewonersclausule en zelfbewoningsclausule van toepassing;
* Anti-speculatiebeding voor 2 jaar van toepassing;
* Vaste projectnotaris: Spier & Hazenberg;
* Oplevering kan snel, uiterlijk 8 weken na tekenen koopakte.

De woning is ingemeten conform de NVM meetinstructie. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Lees meer
Highlights

Spaarndammerstraat 111U

Wijk: Spaarndammer- en Zeeheldenbuurt Postcode: 1013 TD Plaats: Amsterdam Prijs: € 375.000 k.k. Status: Verkocht
Woonoppervlakte: 49 m2 Kamers: 1
Bel of mail voor een
afspraak

020-3052662

Adres

A.J. Ernststraat 555
1082 LD Amsterdam

Start een zoekopdracht

Bezichtiging aanvragen

Heb je interesse in Spaarndammerstraat 111U – Amsterdam? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.