Parkeerplaats gelegen in blok D van het “Andreas Emsemble” in de afgesloten parkeerkelder onder het gebouw. De parkeergarage is voorzien van camerabewaking en indien gewenst is het mogelijk een elektrische laadpaal te realiseren.

De parkeerplaats ligt vlakbij het Surinameplein, waar je zo op de Ring A-10 zit en tevens snel in de binnenstad bent. De Overtoom en het Vondelpark liggen op 10 minuten lopen en ook het openbaar vervoer is hier goed geregeld. Tram 1, 11 en 17 stoppen bijna voor de deur, net als buslijn 15. Treinstation Lelylaan ligt op 10 minuten lopen.

ERFPACHT
De woning is gelegen op de erfpacht van de gemeente Amsterdam.
De erfpacht is afgekocht tot 30 juni 2057.

VVE
– Gezonde en professioneel beheerde VvE door Adelbrecht Vastgoed Beheer.
– Er is een Meerjaren Onderhoudsplan.
– Servicekosten € 25,41 per maand.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Lees meer
Highlights

Saskia van Uijlenburgkade ong

Wijk: Westlandgracht Postcode: 1058 GA Plaats: Amsterdam Prijs: € 45.000 k.k. Status: Beschikbaar
Makelaar Tamara Cnossen
Bel of mail voor een
afspraak

020-3052662

Adres

A.J. Ernststraat 555
1082 LD Amsterdam

Start een zoekopdracht

Bezichtiging aanvragen

Heb je interesse in Saskia van Uijlenburgkade ong – Amsterdam? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.