Sfeervol en goed ingedeelde benedenwoning van 109 m 2 met veel potentie en een heerlijk zonnige tuin van 90 m2, waar u de hele dag zon heeft. Een royaal familiehuis met een lichte doorzon woonkamer, aparte keuken en 2 ruime slaapkamers. De woning maakt onderdeel uit van een karakteristiek jaren ’30 appartementencomplex op een geliefde plek in hartje Rivierenbuurt.

De ligging aan de groene Rooseveltlaan in de Rivierenbuurt in Amsterdam Zuid is ideaal. Direct om de hoek vindt u de Maasstraat met allerlei fijne winkels en speciaalzaken, maar ook goede scholen, kinderopvang en horecagelegenheden. Een hapje eten bij River Kitchen, een drankje bij Tap Zuid, pizza bij The Pizza Project of toch langs traiteur Feduzzi? Alles ligt binnen handbereik. In een paar minuten loopt u in het Amstelpark, Beatrixpark, Martin Luther Kingpark (bekend van De Parade) en ook de Amstel ligt vlakbij. Met de fiets bent u in mum van tijd in de binnenstad of De Pijp.

Logistiek gezien is de ligging gunstig met de treinstations RAI, Amstel en de Noord-Zuidlijn metro op 5 minuten fietsen. U bent zo op de Zuidas, Schiphol of Amsterdam Noord. Met de auto bent zijn de A2, A4 en A10 snel bereikbaar en er is volop parkeergelegenheid voor de deur. Kinderen kunnen veilig spelen op de brede stoep aan de rustige ventweg voor de deur.

INDELING
Eigen entree, tochtportaal met originele marmeren wanden en glas-in-lood deur naar de royale hal met toegang tot alle vertrekken. De ruime doorzon woonkamer heeft een erker aan de voorzijde en een inpandige kast verdeelt de ruimte in een woon- en eetkamer. De schuifpui aan de achterzijde leidt naar de tuin op het Zuid-Westen. Naast de woonkamer ligt de eenvoudige, dichte keuken die eveneens toegang tot de tuin heeft. De tuin van ca. 90 m2 ligt op het zuidoosten en wordt omringd door groen waardoor er veel privacy is. Aan de achterzijde bevindt zich een ruime ouderslaapkamer die eveneens een schuifdeur naar de tuin heeft. In het midden ligt de badkamer met douche en dubbele wastafel. Er is een separaat toilet. Ook de tweede slaapkamer aan de voorzijde is royaal en beschikt over een grote inbouwkast. Achterin de tuin staat een praktische houten berging van 8 m2.

ERFPACHT
De erfpacht bedraagt € 1.245 per jaar en is fiscaal aftrekbaar.
Het huidige tijdvak loopt tot en met 15-09-2056.
De aanvraag voor overstap naar eeuwigdurende erfpachtcanon is aangevraagd onder de voorwaarden volgens de spijtoptanten regeling.

BIJZONDERHEDEN
– De woonoppervlakte bedraagt 108,90 m2 exclusief de berging van 7,70 m2 (gemeten conform NEN 2580, er is een meetrapport beschikbaar).
– Zonnige tuin van ca. 90 m2 op het zuidoosten.
– De VvE is recent opgericht.
– De servicekosten worden bepaald in de eerste vergadering van de VvE.
– Koopakte bij een notaris ter keuze aan koper volgens Ringmodel Amsterdam.
– Ouderdoms-, niet-bewoners- en asbest clausule worden opgenomen in de koopakte.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Lees meer
Highlights

Rooseveltlaan 91HS

Wijk: Scheldebuurt Postcode: 1079 AG Plaats: Amsterdam Prijs: € 850.000 k.k. Status: Verkocht
Woonoppervlakte: 109 m2 Kamers: 4
Makelaar Tamara Cnossen
Bel of mail voor een
afspraak

020-3052662

Adres

A.J. Ernststraat 555
1082 LD Amsterdam

Start een zoekopdracht

Bezichtiging aanvragen

Heb je interesse in Rooseveltlaan 91HS – Amsterdam? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.