Heerlijk zonnig en recent gerenoveerd bovenhuis van 102 m2 met 3 slaapkamers en een royale woonkamer ensuite op de derde etage. Direct boven de woning ligt een riante kamer van 41,20 op de vierde etage waar u tal van mogelijkheden heeft. De ruimte is momenteel via het algemene trappenhuis bereikbaar, maar het is mogelijk een interne trap te realiseren. Ook zou u hier een fijn appartement voor een kind of nanny of riante werkkamer kunnen maken.
De woning maakt onderdeel uit van een karakteristiek jaren ’30 appartementen complex op een geliefde plek in hartje Rivierenbuurt aan de groene Rooseveltlaan in de Rivierenbuurt. Direct om de hoek vindt u de Maasstraat met allerlei fijne winkels en speciaalzaken, maar ook goede scholen, kinderopvang en horecagelegenheden. Een hapje eten bij River Kitchen, een drankje bij Tap Zuid, pizza bij The Pizza Project of toch langs traiteur Feduzzi? Alles ligt binnen handbereik. In een paar minuten loopt u in het Amstelpark, Beatrixpark, Martin Luther Kingpark (bekend van De Parade) en ook de Amstel ligt vlakbij. Met de fiets bent u in mum van tijd in de binnenstad of De Pijp.

Logistiek gezien is de ligging gunstig met de treinstations RAI, Amstel en de Noord-Zuidlijn metro vlakbij. U bent zo op de Zuidas, Schiphol of in Amsterdam Noord. Met de auto zijn de A2, A4 en A10 snel bereikbaar en er is volop parkeergelegenheid voor de deur. Kinderen kunnen veilig spelen op de brede stoep aan de rustige ventweg voor de deur.

INDELING
Via de fraaie natuurstenen trap bereik je de entree van het gemeenschappelijke trappenhuis. Het appartement ligt op de derde verdieping.
Hal met toegang tot alle vertrekken. Binnenkomst in de riante doorzon woonkamer bestaande uit een sfeervolle woon- en eetkamer die afgescheiden zijn door de originele ensuite met glas-in-lood. Aan de achterzijde zijn er openslaande deuren naar een balkon op het Zuiden De moderne dichte keuken ligt aan de achterzijde en is van alle gemakken voorzien. Vanuit de keuken is toegang tot een tweede balkon op het Zuiden. Ook de masterbedroom bevindt zich aan de achterzijde en heeft een schuifpui naar het balkon. In het midden de moderne badkamer met wastafelmeubel en ligbad met douchescherm. Aan de voorzijde liggen nog eens 2 slaapkamers.
De gehele etage is netjes gestuukt en overal ligt een eiken lamelparket vloer. De originele paneeldeuren maken het geheel af.

Via de gemeenschappelijk trap is de ruimte op de vierde verdieping bereikbaar. Deze etage is ideaal om 2 extra slaapkamers te realiseren of om een een eigen appartement of riante werkkamer te creëren.

ERFPACHT
De erfpacht bedraagt € 2620,85 per jaar en is fiscaal aftrekbaar.
Het huidige tijdvak loopt tot en met 15-09-2056.

BIJZONDERHEDEN
– De woonoppervlakte bedraagt 143,20 m2 bestaande uit 102 m2 op de 3e etage en 41,20 m2 op de 4e etage (gemeten conform NEN 2580, er is een meetrapport beschikbaar).
– De woning heeft vernieuwde houten kozijnen aan de voorzijde met dubbel glas en kunststof kozijnen met dubbel glas aan de achterzijde.
– De VvE is recent opgericht en wordt professioneel beheerd door Velzel VvE Beheer.
– De servicekosten zijn € 171,49 per maand.
– Ouderdoms-, niet-bewoners- en asbest clausule worden opgenomen in de koopakte.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Lees meer
Highlights

Rooseveltlaan 89III-IV

Wijk: Scheldebuurt Postcode: 1079 AG Plaats: Amsterdam Prijs: € 875.000 k.k. Status: Verkocht
Woonoppervlakte: 143 m2 Kamers: 6
Makelaar Tamara Cnossen
Bel of mail voor een
afspraak

020-3052662

Adres

A.J. Ernststraat 555
1082 LD Amsterdam

Start een zoekopdracht

Bezichtiging aanvragen

Heb je interesse in Rooseveltlaan 89III-IV – Amsterdam? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.